kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Same laski na tym forum chyba sobie pójdę....
Weź nie pitol nigdzie nie idziesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Same laski na tym forum chyba sobie pójdę....
Gdzie Ty masz brzuch? [emoji44][emoji35]
Też uwielbiam Kapacz i Szklarską. Nawet w Karpaczu byliśmy rok temu na jesieńA to ja okolice Wałbrzycha A Karpacz i Szklarską uwielbiam , nawet byliśmy w maju na urlopie
Nie chce Ci nawet mówić ile razy tamten się zmieniał i obiecywał poprawę , a koniec końców wszystko wracało . Przykro mi że przechodzisz coś takiego bo wiem jak Ci ciężko . Ale wiem po sobie że kobieta zakochana wybacza wiele, czasem zbyt wiele . Życzę Ci żeby się ogarnął ten Twój chłop .Tez sie opamietywalam 3 razy, zostawiajac go. Wtedy sie bardzo staral i na prawde bylo dobrze, ale w koncu i tak wychodzilo szydlo z wora. Jestem zbyt naiwna i uwierzylam, ze na prawde sie zmienil, juz na dobre. Teraz wiem, ze czlowieka bardzo ciezko zmienic, zwlaszcza kiedy on nie do konca sam tego chce. Wiec troche mam za swoje. Czasami jest mi z tym bardzo ciezko, ale musze byc silna, dla malego
Szczerze ten zamek to nic specjalnego ale ogrody wokół rewelacja . A jechać tam na festiwal kwiatów coś pięknegoTeż uwielbiam Kapacz i Szklarską. Nawet w Karpaczu byliśmy rok temu na jesień
A do Wałbrzycha bardzo mój Przemek by chciał jechać zobaczyc zamek i szukać pociągu [emoji23]
Sezam prażę na patelni.
Osobno w garnku wodę z cukrem karmelizuje. Potem dodaję odrobinę miodu i mieszam. I do tej klejącej papki wrzucam sezam i mieszam. I jeszcze jak jest gorące to wywalam na papier do pieczenia, przykrywam drugim kawałkiem papieru i wałkuje na cienkie plastry.
I można albo pokroić albo foremkami wykroić kształty.
A kiedy jest ten festiwal?Szczerze ten zamek to nic specjalnego ale ogrody wokół rewelacja . A jechać tam na festiwal kwiatów coś pięknego
A z Wałbrzycha do mnie na kawkę już rzut beretem
Też jestem ciekawaA kiedy jest ten festiwal?
To ser tostowy. ChybaSuper! Lubie gotujacych mezczyzn a co to zoltego wystaje?