reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ile jeszcze trzeba sie nauczyc obslugi tego malego czlowieka!;) alson nakarmiony na raczkach zaczyna marudzic, tak nie, z kocykiem nie, na ramieniu nie, smoczek nie, beczy i beczy, mysle sobie zaraz nie wytrzymam, musze zrobic sobie kawy jak on tak zaczyna gwiazdorzyc, bo pewnie troche to potrwa. Odlozylam go na lozko, mowie do niego blagam, zaczekaj chwile, a tu automatycznie cisza i usmiech [emoji1] nie chcial byc po prostu u mame na raczkach, znudzilo mu się!
Wkoncu! Oby teraz było lepiej, jak smakuje kawa bez dziecka na rękach?

reklama
Jedzonko w twoim wydaniu kojarzy mi się z dużą ilością oraz z przepisom którego można odgapic wiec pisz co gotujesz
PS do tej pory pamiętam jak byłyśmy w ciąży i pisałaś co jednego dnia zjadlas :p do tej pory te ilości mi siedzą w głowie :D

Teraz ich po mnie nie widać :) dziś takie pseudo chińskie coś. Makaron z zupki, mrożonka warzyw i kurczak To na ostro przyprawione. Takie na szybko

Do góry