reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ojej co one z ta bawarka, to ostatnio babcia meza mojego mowi, ze zrobi mi bawarki. Podziekowalam, mowie ze na razie testuje diete bez mleka, bo malego wysypuje na buzi, na co ona „aha, czyli juz nie bedziesz karmic piersia?!” Odpowiadam, ze po to nie bede jesc nabialu, zeby wlasnie karmic i mlody nie mial wysypki.
Na co babcia jak ja sobie wyobrazam niepicie mleka i karmienie, ze przeciez mleko nie bedzie mialo sie z czego wytworzyc.
O matko bosko.
No tak , bo przecież mleko robi się z mleka które Ty wypijesz :p ehhh te babcie :D
Teraz mnie to bawi ale jak tego słucham to niesamowicie mnie to denerwuje . Bo akurat babcia mojego faceta mówi o tym tak jak bym ja była złą mamą bo mały płacze . No dziecko to nie zabaweczka która tylko gaworzy i się śmieje, ciekawe czy jej nigdy nie zapłakało .

reklama
Helo..
Wiciowa ales ty chuda no!!! Zazdro ja czuje sie jak slon waga nie drgnie mimo Kp.

Laski mam wymieszane w tylku. Taki egzemplarz wyjacy mi sie trafil. Wykrakalam. Takie zachowania to nowosc dla mnie. Bylam u pediatry i ma kolki i cierpiwosci duzo mi zalecil. Wczorajsza nocka do dupy krecila sie cala noc spalam 1.5h...jestem momentami wykonczona.
Mam nadzieje ze to jej przejdzie szyblo bo osszaleje. Od 2 tyg nie mam czasu na nic nawet ze starszakiem nie moge poczytac nic...

Ja z tych niemarudzacych ale powoli mmie kryzys dopada. Mialam plan cwiczyc ale no jie mam jak..

A to moja krzykaczka

Ps. 24.11 mamy sesje swiateczna kupulam jej sukienusie

Załączniki

• 20181107_151926.jpg
    20181107_151926.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 135
No tak , bo przecież mleko robi się z mleka które Ty wypijesz :p ehhh te babcie :D
Teraz mnie to bawi ale jak tego słucham to niesamowicie mnie to denerwuje . Bo akurat babcia mojego faceta mówi o tym tak jak bym ja była złą mamą bo mały płacze . No dziecko to nie zabaweczka która tylko gaworzy i się śmieje, ciekawe czy jej nigdy nie zapłakało .
Moja mama tez mi kaze bawarke pic w szkole zas kolezanki mowia ze ma kolki bo moje mleko szkodzi. Mi sie nie chce na ten temat juz z nimi gadac. Milcze. Niewiedza dobija czasem.
Wszystkim Karpieni powinno sie dac do poczytania to by sie wyedukowaly.

Dieta, ćwiczenia z Gacką 5x w tygodniu, codziennie jedna tabata i planki. Potem zaczęłam pracę przy fotelikach, to schudłam jeszcze i nabrałam masy mięśniowej.
Gacka fajna ja polecam skalpel chodakowskiej na poczatek. Kazda przezyje. Potem .ozna isc dalej i zrobic turbo i killer. Te pierwsze 3 plyty najlepsze.
A na poczatek bieganie dobre. Ja planuje na wiosne kupic xlander run i smigac. Mam poelny asfalt na osiedlu i lesne drozki. Juz nie moge sie doczekac.

Dobry wieczór wszystkim. Ja dziś miałam terrorystkę w domu. Ja i mąż jesteśmy padnięci [emoji21]Julka dziś non stop na rękach i to z płaczem... Spała po 10-15 minut a potem płacz, na cyca nadal foch, aż się boję nocy [emoji53] Do tego boję się jak mąż pojedzie do pracy w piątek a ona nadal będzie terroryzować to mi ręce odpadną [emoji37]
To byl taki dzien chyba. Ja licze ze 4 miesiac jak bedzie to mina te ryki. Zajmie sie lapkami stopkami i jakos sie uspoki. Czekam na tule. Jeszcze drobinka musi podrosnac.

Nie no babcie byly idealne [emoji1] dlatego teraz udzielaja zlotych rad

Helo..
Wiciowa ales ty chuda no!!! Zazdro ja czuje sie jak slon waga nie drgnie mimo Kp.

Laski mam wymieszane w tylku. Taki egzemplarz wyjacy mi sie trafil. Wykrakalam. Takie zachowania to nowosc dla mnie. Bylam u pediatry i ma kolki i cierpiwosci duzo mi zalecil. Wczorajsza nocka do dupy krecila sie cala noc spalam 1.5h...jestem momentami wykonczona.
Mam nadzieje ze to jej przejdzie szyblo bo osszaleje. Od 2 tyg nie mam czasu na nic nawet ze starszakiem nie moge poczytac nic...

Ja z tych niemarudzacych ale powoli mmie kryzys dopada. Mialam plan cwiczyc ale no jie mam jak..

A to moja krzykaczka

Ps. 24.11 mamy sesje swiateczna kupulam jej sukienusie

Sliczna, nie wyglada na terrorystke [emoji5]

reklama
Niezły miałaś power i to wszystko przy małym dziecku - podziwiam.
Dopytuję, bo zbieram inspiracje i jak już będę mogła ćwiczyć mam zamiar wziąć się za siebie. Na początek z Sandrą z Dla Dobrego Samopoczucia (plan naprawczy na rozejście mięśni brzucha).
Uciekam spać - mam nadzieję, że nie dopadnie mnie dzisiaj bezsenność.
Mnie dzisiaj męczy bezsenność . Mały zasypia po cycaniuni i ja zamiast pójść spać to kręcę się z boku na bok .

Do góry