reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Twoje msleńsmal od początku w swoim pokoiku samo?
Nie od 2 tygodni spi u siebie w pokoiku A jutro skończy 8 tygodni, na początku spała u nas w pokoju , ale ja bardzo chciałam żeby mała spała i siebie w pokoju i żeby wiedziała że to jest jej pokoik i jej łóżeczko [emoji16] a ja z tatusiem mogę mieć chwilę we dwoje [emoji39] i zawsze jak w nocy wstaje karmię ja i kładę spowrotem do jej łóżeczka.

Dziewczyny,
Czy czytalyscie cos o teorii wczesnej edukacji Pana Doman’a? Macie jakies zdanie na ten temat?

Taki to temat na wieczor i na nadchodzaca nocke ;)

Hej dziewczyny :) jutro z księżniczką mamy szczepienie i kurcze nie wiem jak ją zaszczepić tyle ostatnio się o tym mówi i słyszy w tv. Że człowiek już nie wie .. najbardziej to się boję jak ona to zniesie. Jak wasze malutkie zbóje to zniosły ?? I jak szczepiliście ?
My mamy w piątek , też bardzo to przeżywam [emoji85] [emoji33]

Wlasnie wrocilam od moich rodzicow, przyszla tez moja babcia. Karmilam mlodego, a po karmieniu, jak zwykle ostatnio, mlody jojczal.
Babcia stwierdzila, ze go glodze. Bo daje mu tylko pic. Patrze na nia, what the fuck, mowie ze przeciez piers to dla takiego maluszka i jedzenie i picie. Nie, babcia wie lepiej, jestem okropna i powinnam mu dawac kasze, taką rzadziutką! Zeby mial w brzuszku jakis posiłek, a nie tylko mleko i sa takie fajne do kupienia w sklepie, dlaczego ja sie tak zachowuje i nie dam sobie wytlumaczyc, ze krzywdzę dziecko?!
Mysle no nie, jaja sobie chyba ze mnie robi, taka stara a jeszcze takie zarty jej sie trzymaja.
A ona tak na serio.. i sie obrazila[emoji23]
Te babcie chyba tak mają , udzielają super złotych rad sprzed 50 lat .
Ostatnio byliśmy u babci mojego faceta i też stwierdziła że mały na pewno jest głodny bo płacze i mam słaby pokarm . Kazała mi zrobić duży kubek bawarki bo na pewno mam mało mleka , bo ona piła bawarkę i wykarmiła 4 dzieci i ja też mam to robić . Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać .

Wlasnie wrocilam od moich rodzicow, przyszla tez moja babcia. Karmilam mlodego, a po karmieniu, jak zwykle ostatnio, mlody jojczal.
Babcia stwierdzila, ze go glodze. Bo daje mu tylko pic. Patrze na nia, what the fuck, mowie ze przeciez piers to dla takiego maluszka i jedzenie i picie. Nie, babcia wie lepiej, jestem okropna i powinnam mu dawac kasze, taką rzadziutką! Zeby mial w brzuszku jakis posiłek, a nie tylko mleko i sa takie fajne do kupienia w sklepie, dlaczego ja sie tak zachowuje i nie dam sobie wytlumaczyc, ze krzywdzę dziecko?!
Mysle no nie, jaja sobie chyba ze mnie robi, taka stara a jeszcze takie zarty jej sie trzymaja.
A ona tak na serio.. i sie obrazila[emoji23]
[emoji23] mogłaś powiedzieć babci , że już mały gołąbki je i popija Twoim mlekiem [emoji39] [emoji23]

reklama
Do góry