reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Twoje msleńsmal od początku w swoim pokoiku samo?
Nie od 2 tygodni spi u siebie w pokoiku A jutro skończy 8 tygodni, na początku spała u nas w pokoju , ale ja bardzo chciałam żeby mała spała i siebie w pokoju i żeby wiedziała że to jest jej pokoik i jej łóżeczko [emoji16] a ja z tatusiem mogę mieć chwilę we dwoje [emoji39] i zawsze jak w nocy wstaje karmię ja i kładę spowrotem do jej łóżeczka.

Dziewczyny,
Czy czytalyscie cos o teorii wczesnej edukacji Pana Doman’a? Macie jakies zdanie na ten temat?

Taki to temat na wieczor i na nadchodzaca nocke ;)

Hej dziewczyny :) jutro z księżniczką mamy szczepienie i kurcze nie wiem jak ją zaszczepić tyle ostatnio się o tym mówi i słyszy w tv. Że człowiek już nie wie .. najbardziej to się boję jak ona to zniesie. Jak wasze malutkie zbóje to zniosły ?? I jak szczepiliście ?
My mamy w piątek , też bardzo to przeżywam [emoji85] [emoji33]

Wlasnie wrocilam od moich rodzicow, przyszla tez moja babcia. Karmilam mlodego, a po karmieniu, jak zwykle ostatnio, mlody jojczal.
Babcia stwierdzila, ze go glodze. Bo daje mu tylko pic. Patrze na nia, what the fuck, mowie ze przeciez piers to dla takiego maluszka i jedzenie i picie. Nie, babcia wie lepiej, jestem okropna i powinnam mu dawac kasze, taką rzadziutką! Zeby mial w brzuszku jakis posiłek, a nie tylko mleko i sa takie fajne do kupienia w sklepie, dlaczego ja sie tak zachowuje i nie dam sobie wytlumaczyc, ze krzywdzę dziecko?!
Mysle no nie, jaja sobie chyba ze mnie robi, taka stara a jeszcze takie zarty jej sie trzymaja.
A ona tak na serio.. i sie obrazila[emoji23]
Te babcie chyba tak mają , udzielają super złotych rad sprzed 50 lat .
Ostatnio byliśmy u babci mojego faceta i też stwierdziła że mały na pewno jest głodny bo płacze i mam słaby pokarm . Kazała mi zrobić duży kubek bawarki bo na pewno mam mało mleka , bo ona piła bawarkę i wykarmiła 4 dzieci i ja też mam to robić . Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać .

Wlasnie wrocilam od moich rodzicow, przyszla tez moja babcia. Karmilam mlodego, a po karmieniu, jak zwykle ostatnio, mlody jojczal.
Babcia stwierdzila, ze go glodze. Bo daje mu tylko pic. Patrze na nia, what the fuck, mowie ze przeciez piers to dla takiego maluszka i jedzenie i picie. Nie, babcia wie lepiej, jestem okropna i powinnam mu dawac kasze, taką rzadziutką! Zeby mial w brzuszku jakis posiłek, a nie tylko mleko i sa takie fajne do kupienia w sklepie, dlaczego ja sie tak zachowuje i nie dam sobie wytlumaczyc, ze krzywdzę dziecko?!
Mysle no nie, jaja sobie chyba ze mnie robi, taka stara a jeszcze takie zarty jej sie trzymaja.
A ona tak na serio.. i sie obrazila[emoji23]
[emoji23] mogłaś powiedzieć babci , że już mały gołąbki je i popija Twoim mlekiem [emoji39] [emoji23]

reklama
Do góry