Adell1994
Fanka BB :)
KoniecznieGlukoza wyszła mi rewelacyjnie
W nagrodę jadę do Biedry po cukierki Grześki
Nagroda musi być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KoniecznieGlukoza wyszła mi rewelacyjnie
W nagrodę jadę do Biedry po cukierki Grześki
Gosia ekstra zdjęcie chłopakówA z cuksami fakt skandal w mojej Biedrze tu w ogóle ich nie ma dla mnie to może i lepiej
Sprawdź jeszcze raz w domu na spokojnie co z tym ciemiączkiem.Nie ma cukierków!!! Oddali na inny sklep- No skandal!
W ogóle chciałam małemu czapeczkę poprawić bo na oczy poleciała, dotykam go na czole a on mega dziura na środku głowy... co on odwodniony czy jak, ze mu się zapadło.. jadę szybko dać mu cyca bo nigdy tak nie miał..
Dzięki...Gosia ekstra zdjęcie chłopaków
Nawodnij młodego. Poza tym w pozycji pionowej czy siedzącej bardziej widać. Na leżąco i spokojnego obejrzyj
Tak to dopiero zaczną się zmartwienia , już się boję [emoji33] moja mała będzie miała w piątek szczepienia A ha tak trzęsą pupa [emoji23]Rzeczywiście to w foteliku wielki kanion na głowie a wyjęłam go w domu i nic nie ma... macierzyństwo mnie wykończy psychicznie
Tak ostatnio robiła w czwartek , a tak to reguralne 1 kupa dziennie, więc znowu kolejne zmartwienie, tylko dużo baczkow puszcza ale są bezwonne. A nie powinnam podać jej ciepłej wody ?Moja Ulka dzisiaj 8 dzień jak nie robi.
Ale ona tak ma.
Twoja na mm ale póki nie ma problemu z wypróżnieniem to nie ma co się stresować . Jeszcze jej się nie uzbierało