Nie tylko ciebie. Ja ciągle się denerwuję i to x3Rzeczywiście to w foteliku wielki kanion na głowie a wyjęłam go w domu i nic nie ma... macierzyństwo mnie wykończy psychicznie
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tylko ciebie. Ja ciągle się denerwuję i to x3Rzeczywiście to w foteliku wielki kanion na głowie a wyjęłam go w domu i nic nie ma... macierzyństwo mnie wykończy psychicznie
Nie. Tydzień może nie robić.Moja kupki nie robiła już od wczoraj czy powinnam panikowac ?
Uwierz mi sfajda się po królewsku jak przyjdzie czas ważne że gazy wylatują.Tak ostatnio robiła w czwartek , a tak to reguralne 1 kupa dziennie, więc znowu kolejne zmartwienie, tylko dużo baczkow puszcza ale są bezwonne. A nie powinnam podać jej ciepłej wody ?
No z tego co wiem na mm jest to bardziej naturalne niż na kp. Tzn. Nie robienie kupy. Pamiętam że tak mi mówili jak Bartek z cycka na mm przeszedł i po jakimś czasie rzadziej się wypróżniał.Na mm?
AhaCh..j wie...
Kochana to dopiero początekRzeczywiście to w foteliku wielki kanion na głowie a wyjęłam go w domu i nic nie ma... macierzyństwo mnie wykończy psychicznie
Na modyfikowanym chyba lepiej aby codziennie była??? Jutro zobaczysz a za to dziś doczekałam się takiego kupska że mojego Piotrka wolałam aby wodę do wanienki nalal bo miał kupę wszędzie dosłownie haha a jeszcze niedawno wam tych osranych ubrań zazdroscilamMoja kupki nie robiła już od wczoraj czy powinnam panikowac ?
To aż strach po tylu latach dniach w pampersa zagaladacMoja Ulka dzisiaj 8 dzień jak nie robi.
Ale ona tak ma.
Twoja na mm ale póki nie ma problemu z wypróżnieniem to nie ma co się stresować . Jeszcze jej się nie uzbierało
Daj jej trochę wody ja też daje że względu właśnie na kupy...Tak ostatnio robiła w czwartek , a tak to reguralne 1 kupa dziennie, więc znowu kolejne zmartwienie, tylko dużo baczkow puszcza ale są bezwonne. A nie powinnam podać jej ciepłej wody ?