Carmi
Czerwcowa mama 2009
Może za mały przepływ w smoczku.
o, a o tym to zupełnie nie pomyślałam..
Kupię dziś większy i zobaczymy dzięki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może za mały przepływ w smoczku.
Popieram- nigdy nie wiadomo, czy dziecko bedzie lubilo hustawke. Moj spedza w niej ok.10min jednorazowo . Jakby sie mialo pewnosc to mozna kupic i droga, ale nie wiadomo...poza tym i tak dziecko za duzo tam nie powinno spedzac.czasu ze wzgledu na rozwoj motoryczny. Wydaje mi sie tez, ze takie siedzace nie bedzie chcialo bujac sie w pozycji pollezacej, ale to tylko przypuszczenie. Ja na okres siedzaco-pelzajaco-chodzacy chce kupic prawdziwa hustawke i kojecMy mamy taka (zdjęcie z netu)
Ja bym kupiła te tańsza, albo używana bo jednak z chustawkami to jest ruletka i może stać pusta. nasza lubi ale ona buja inaczej niż zwykle chustawki
No.Ale mówisz o powrocie chorób. Nie ma mowy o powrocie, bo ona nigdzie nie odeszła. Cały czas jest i cały czas na podobnym poziomie zachorowalności. Dlatego coś nie pasuje mi ta cała panika. Na ospę i różyczkę też byłaś szczepiona?
Czesc dziewczyny, u mnie noc dramatyczna-odnpolnoch do 4 zero snu, marudzenie. Teraz Kuba drzemie na brzuchu taty ale tez bardzo nerwowo, kreci sie, wierci...
Czy moze macie jakas opinie skad taki nerwowy sen u dzieci? u mnie to trwa juz od dawna.
Nerwowy sen - krecenie, wicie sie, pobudki itp.
20-5 45
Aż się zastanawiam, czy nie powinnam go choć raz budzić na żarcie [emoji14]
Zjadł i śpi. To odłożę i też idę jeszcze.
Zgadzam się z tym. Lekarze często olewają kwalifikację lub robią to byle jak.Miałam w wieku 7 lat. Ale to nieistotne tutaj. Chodzilo mi o to, że liczba zachorowan od wielu lat jest porównywalna i to nie jest tak, że choroby odeszły, a teraz, wracają. Wyszczepialnosc, niby w Polsce jest wysoka, ale tak na prawdę, to ile z nas się doszczepia? Ja nie jestem szczepiona prawie wcale, że względu na silne odczyny neurologiczne (tak, w tamtych czasach tez byly). U mnie ataki przypominające padaczkę (pierwszy po szczepieniu na odre - wstrzymanie szczepień na rok), następnie w 97' po bcg - to samo. Także ja należę do tych co "nie mogą" być szczepieni, ale też przez własne doświadczenia do tych, co bardzo ostrożnie podchodzą do szczepień swoich dzieci i każda informacje analizuje. Czytam ulotki, robię badania, szczepie w innym tempie. Która z Was miała ulotkę szczepionki w ręce? Która przeczytała? Czy przed szczepieniem na bcg w szpitalu lekarz przeprowadził z Wami wywiad odnośnie nagłych śmierci niemowlat (sids) w rodzinie? Bo huczy się o tym, że źli rodzice nie szczepią, ale już o prawidłowej kwalifikacji do szczepień nie. Także tego...Zobacz załącznik 913238
U mnie to samo. Jakby walczył sam ze sobą..Dziecko przed snem walczy im starszy tym bardziej chyba nie ogarnia. Jest zmęczony chce spać a nie potrafi zasnąć i się denerwuje, tak mi się wydaje
Czesc dziewczyny, u mnie noc dramatyczna-odnpolnoch do 4 zero snu, marudzenie. Teraz Kuba drzemie na brzuchu taty ale tez bardzo nerwowo, kreci sie, wierci...
Czy moze macie jakas opinie skad taki nerwowy sen u dzieci? u mnie to trwa juz od dawna.
Nerwowy sen - krecenie, wicie sie, pobudki itp.
Mój się tak kręci i wierci jak nie może puścić bączka albo jak mu się ulewa do nosa i go to denerwuje.