reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A tak zmieniając temat.. któraś z Was kontroluje swoją wagę?? Ja od początku roku przytylam 0.7kg co uważam że jest sporo:eek: ale fakt faktem wymioty mnie narazie omijaja
Ja nie kontroluje, bo wiem że i tak ważę za dużo więc nie chcę się jeszcze denerwować dodatkowymi :p co ma być to będzie.

reklama
rfxg90bvuqo2axbg.png

Kurde chcialam zacytować a powychodzily jakies dziwne rzeczy :)

Ostatnia edycja:
Ja rzuciłam papierosy w październiku potem przygoda z TSH za wysokim a pod koniec grudnia sie udało :) cała jestem dzis w nerwach przed tym usg czy bedzie widać serduszko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Współczuję:( ja wysylalam specjalnie w 2017 roku swoje dziewczyny na szkolenia i podpisywalam z nimi umowy lojalnościowe na 3 lata
Powodzenia w szukaniu ! Jeżeli mogę Ci doradzić szukaj i tak. Bo on i tak odejdzie. A Ty musisz mieć kogoś

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Będę szukac. Ona ma w planach wyjazd. Więc będę potrzebowała pracownika.
Dziękuje :) mam nadzieje ze się uda :)

f2w3s65gbwsate8e.png

A tak zmieniając temat.. któraś z Was kontroluje swoją wagę?? Ja od początku roku przytylam 0.7kg co uważam że jest sporo:eek: ale fakt faktem wymioty mnie narazie omijaja
Moja waga stoi w miejscu, ale staram się pilnować bo startowałam z nadwagą i nie mogę za dużo przytyć.

reklama
Moja waga stoi w miejscu, ale staram się pilnować bo startowałam z nadwagą i nie mogę za dużo przytyć.
No właśnie ja też nie szaleje..z resztą nawet nie mam ochoty ani na słodycze ani na MC ani na nic takiego super niezdrowego..:/ no ale nic. Powiedziała mi że do 3go miesiąca powinnam przytyć 1.5kg.. mam nadzieję że jak zacznę chodzić na basen to mi się unormuje

Do góry