JoAnnA250694
Fanka BB :)
Dlaczego tak długo ??Ja pracuje po 12h ( fakt faktem na zmiany) ale do 29tygodbia minimum muszę pracować
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego tak długo ??Ja pracuje po 12h ( fakt faktem na zmiany) ale do 29tygodbia minimum muszę pracować
Ja bym pewnie do teraz nie wiedziałam gdyby mi ciotka testu nie kazała kupićWłaśnie nie zawsze jesteśmy w stanie od razu się zorientować
Długo strasznie. Ja mam klientki wpisane do końca lutego więc do tego czasu muszę pracowaćDlaczego tak długo ??
Ja też nie gdyby nie te papierosy, miałam ciężki rok od sierpnia często @ przychodziła duzo późniejJa bym pewnie do teraz nie wiedziałam gdyby mi ciotka testu nie kazała kupić
O kurde..Ja pracuje po 12h ( fakt faktem na zmiany) ale do 29tygodbia minimum muszę pracować
W uk tak jest..od 29tygodbia możesz już iść na macierzyński. Tzn nie muszę bo pewnie dostałabym zwolnienie które nawet na opłaty w Londynie nie starczyDlaczego tak długo ??
Ja również.. Ale za to w dzień bym spalaMi zmęczenie trochę przeszło [emoji5]️teraz znowu nie mogę w nocy spać
Schudłam 1 kgA tak zmieniając temat.. któraś z Was kontroluje swoją wagę?? Ja od początku roku przytylam 0.7kg co uważam że jest sporo ale fakt faktem wymioty mnie narazie omijaja