reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Gratulacje! ;) spokojnie większość z nas pewnie była w szoku.. my obydwoje z mężem no udało nam się zaraz po odstąpieniu tabletek nie licząc specjalnie kiedy owulacja itp.. :)
Wszystko się unormuje jak zobaczysz dzidziusia.. ochotę będziesz miała na wszystko i będziesz mega zmęczona ( ja mogłam spać cały dzień i cała noc z przerwą na jedzenie) oczywiście nie jest surowych ryb, kofeiny jeśli masz wysokie ciśnienie, serów plesniowych papierosów i alkoholu :)
Dziękuję:) zmęczona właśnie jestem non stop
Tragedia bo dziś mam wolne ale tak to pracuje od wt do pt po 10h :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Teściowa zrobiła dzisiaj kotlety i bigos, pyta czy chce, ja ze nie i innym razem wezmę, a ona Oooo matko czemu ty nie jesz ciepłych tylko suche.
Jejku przecież jak nie mam aktualnie ochoty to nie, będę miała to wezmę.

Zaraz będzie mojemu mężowi mówić a że powinnam zjeść itp

Teściowa zrobiła dzisiaj kotlety i bigos, pyta czy chce, ja ze nie i innym razem wezmę, a ona Oooo matko czemu ty nie jesz ciepłych tylko suche.
Jejku przecież jak nie mam aktualnie ochoty to nie, będę miała to wezmę.

Zaraz będzie mojemu mężowi mówić a że powinnam zjeść itp
Moja mama chodzi za mną że nic nie jem nie jest to prawdą zjem bułkę trochę obiadu, owoce a ona toczyła by mnie jak świnke

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz rzesami . Od paznokci mam pracownice
Już tak w 2017 myślałam o ciąży . Prowadzić swój salon A ciąża to straszne do pogodzenia. Znaleźć pracownika graniczy z cudem . Ale znalazłam. Mam dwie pracownice dlatego od stycznia zaczęliśmy się starać "pomalutku":)

Znam to.. Mam swoj salon fryzjerski . ale moja pracownica odchodzi czerwiec-lipiec. I mam taka lipę .. A ciężko znalezsc kogoś do pracy .. Muszę zacząć już szukać. Najpierw pogadam z Moja Kamila. Zobacze może zmieni Zdanie i zostanie chociaż do końca roku.bardzo bym chciałam aby tak było .. Ufam jej.. Jest u mnie 2 rok.klientki ja znają. A taka z nowa osoba ciężko bedzie.

f2w3s65gbwsate8e.png

Znam to.. Mam swoj salon fryzjerski . ale moja pracownica odchodzi czerwiec-lipiec. I mam taka lipę .. A ciężko znalezsc kogoś do pracy .. Muszę zacząć już szukać. Najpierw pogadam z Moja Kamila. Zobacze może zmieni Zdanie i zostanie chociaż do końca roku.bardzo bym chciałam aby tak było .. Ufam jej.. Jest u mnie 2 rok.klientki ja znają. A taka z nowa osoba ciężko bedzie.

f2w3s65gbwsate8e.png
Współczuję:( ja wysylalam specjalnie w 2017 roku swoje dziewczyny na szkolenia i podpisywalam z nimi umowy lojalnościowe na 3 lata
Powodzenia w szukaniu ! Jeżeli mogę Ci doradzić szukaj i tak. Bo on i tak odejdzie. A Ty musisz mieć kogoś

reklama
Do góry