reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Trochę ogarnęłam ale... Odkurzacza nie włączę bo Miki śpi a odkurzacz mój akurat teraz szczególnie umarłego z grobu by podniósł. Warczy jak ja przed okresem.
Także tyle co na szmacie latam.
A młody po dwóch dniach darcia papy dziś w miarę oby to w miarę nie szło mu na chorobę bo już nie mam sił do wszystkiego a jeszcze jadłam w biegu i poza przeziębieniem teraz męczy mbie zgaga...
Normalnie to mieszkanie jeszcze mbie dobija. Łazienka taka śliczna amerykańska a k..wa wiecznie coś gdzieś cieknie!

Zobacz załącznik 911706
Dzisiejszy Mikołajek moje cudne szczęście dorośleje a mi żal że tak szybko... ;)
A jaki elegancki w koszuli :)
Może nie chciał szczepień to załapał katar . Mój w dzień podcięcia wędzidełka cały dzień spał i mówiliśmy że pewnie myśli że jak będzie spał to go ominie :p

Czy Wasze maluchy też jak próbują zasnąć to się tak wiercą i szarpią w sensie że rączkami? Mój macha nimi, uderza się, mam wrażenie że sam siebie wybudza tymi ruchami. Jakby mu te rączki przeszkadzały. Podobno po drugim skoku rozwojowym maluchy powinny łapas małe zabawki w rączki. Czy jest szansa że te rączki się wkrótce ogarną?

Moj tez tak robi[emoji1] i czesto jak sie walnie, to oburzony placze [emoji1]

A moje dziecko dziś odrzuciło butelkę i tylko cyc!

Ja go biorę do butelki a on głowę do cyca i ciumka mi koszule. Smoka wypluwa z butli, tylko go do cycka wezmę spokój i je.. teraz tak samo, ryczy- krzyczy, wzięłam go do cyca aniołek ! Zamknął oczka i tak słodko ciumka :)

On miał być butelkowy a robi się cycowy

Wie co dobre [emoji5][emoji5]

Załączniki

• received_175749456665048.jpeg
    received_175749456665048.jpeg
    122,6 KB · Wyświetleń: 123
A ja wróciłam od teściowej, szkoda było mi młodą rozbierać i rozbudzić ją to w sypialni otworzyłam okno, gondole z nią postawiłam na łóżko i weranduje ją, a ja ogarniam chatę po wczorajszym lenistwie.
Muszę podłogę w salonie ogarnąć bo pełno okruchów po ciastkach [emoji6]
@GoJ Miki to cudo [emoji5]@Bajdelka35 Twój też przecudowny [emoji8][emoji8][emoji8]

A tak sobie mnie zakotwiczyła gdy byłam u teściowej [emoji16][emoji16][emoji16][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
IMG_20181029_094305.jpg

Załączniki

• IMG_20181029_094305.jpg
    IMG_20181029_094305.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Do góry