Adell1994
Fanka BB :)
Oj tak czuprynkę to ma konkretną jeszcze stoją mu te włosy jakby na żel postawioneCudowny[emoji7] a jaki kudlaty[emoji1]
My jutro idziemy na wedzidelko [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak czuprynkę to ma konkretną jeszcze stoją mu te włosy jakby na żel postawioneCudowny[emoji7] a jaki kudlaty[emoji1]
My jutro idziemy na wedzidelko [emoji17]
Na mamusi najlepiej się śpiA ja wróciłam od teściowej, szkoda było mi młodą rozbierać i rozbudzić ją to w sypialni otworzyłam okno, gondole z nią postawiłam na łóżko i weranduje ją, a ja ogarniam chatę po wczorajszym lenistwie.
Muszę podłogę w salonie ogarnąć bo pełno okruchów po ciastkach [emoji6]
@GoJ Miki to cudo [emoji5]@Bajdelka35 Twój też przecudowny [emoji8][emoji8][emoji8]
A tak sobie mnie zakotwiczyła gdy byłam u teściowej [emoji16][emoji16][emoji16][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 911718
Ale fajne włoski ma Twój synek [emoji85]No pewnie że pokaże Też już kawał chłopa
To tak jak mój , wiecznie w pracy .Moj maz akurat srednio moze urwac sie z pracy, ale biore ze soba swojego tate, zeby nas zawiozl, bo balabym sie wracac z nim sama autem, na pewno bedzie plakal.
W sumie to nie wiem czy go potną, bo to pod jezykiem podobno nie jest az takie zle, gorsze jest to pod gorna warga, a tego podobno nie chca robic takim maluszkom. No ale zobaczymy jutro.
U nas tez problem wiecznie otwartej buzi
Zobacz załącznik 911727
Jeszcze nie, ale juz niedlugo kawal swinki [emoji200]
No pewnie że pokaże Też już kawał chłopa
Ja z jednej strony czekam aż podrosną i będą bardziej zainteresowane światem bo osobiście nie ogarniam się przy maluchy jakos a z drugiej strony jak odkładam za małe ubranja to aż żal...Ula też zaczyna coś tam trafiać rączkami do buzi.
I również przy spaniu jej przeszkadzają te rączki.
Jutro 7 tygodni bedzie miała .
Torebkę ciuchów już za małych odłożyłam. Zdecydowanie za szybko rosną te dzieci.
Pierwsze trzy miesiące powinny być takie odbrobinki jak ze szpitala. Jedzenie, spanie i przytulanie a nie tak że ledwo się człowiek przyzwyczai i już taki dziamdziak siadać zaczyna nooo