TakW ogóle miałam pisać bo rano zrobiłam zdjęcie temu śladowi po szczepionce. Czy to wyglada prawidłowo ?
Zobacz załącznik 911564
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Kojarzy mi się to z Idą sierpniową czy kwiatem kalafiora! Fajnie tak [emoji173]
Może rzeczywiście trochę podobnie tam głównie siedzieli w kuchni co zawsze mnie dziwiło bo u nas nawet jadło się w dużym pokoju
Ale też taki książkowy otwarty fajny dom a kanapki z dżemorem i herbata była?Może rzeczywiście trochę podobnie tam głównie siedzieli w kuchni co zawsze mnie dziwiło bo u nas nawet jadło się w dużym pokoju
Adell1994
Nie zazdroszczę i rozumiem doskonale bp6 u nas też znowu ciężki dzień .Miki marudzi od wczoraj... Ciężko jest.
KINDERBUENOO88
Ale też taki książkowy otwarty fajny dom a kanapki z dżemorem i herbata była?
Herbata była oj do teraz jestem mega herbaciana i kto wpadnie częstuje herbatką.. ale oststnio mało osób wpada
W ogóle zauważyłam ze już dawno nikt nie przychodzi tak po prostu, teraz się trzeba umawiać, zapowiadać..
KINDERBUENOO88
Moje dziecko śpi od 17:30 mam nadzieje ze starczy mu snu i na noc.. bo dziś w dzień mało spał ale miałam dużo nianek to się nie martwiłam a w nocy na straży jestem głównie ja..
reklama
Jesteś dziś tak zmęczona jak ja..Dzięki wielkie na razie nagłaśniamy sprawe, a jutro dzwonię do dyrektorki DOK-u umówić się na konkretny termin pierwszego spotkania Miłosz dzisiaj to samo. Najgorzej, że próbuje starsza uśpic, a ten wierzga przy cycku i wydaje dziwne odglosyJa zawsze marzylam o takim domu. U nas sterylność i rygor wprowadzany skórzanym pasem. Fuj.
Zobacz załącznik 911591