reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Miki przysnął. Mnie nawala ślinianka z lewej strony do ucha promieniuje(?) a jutro mam szczepienia z Mikołajem a rano i w południe Kacpra szkołę ogarnąć...

@StarAnia
Boże ja w ogóle nie napisałam że fajna ta cycasta inicjatywa i super że działasz a nie tylko gadu gadu. Trzymam kciuki żeby wyszło tak jak chcesz, bo że się uda to nie wątpię.
Dawaj znaki choćby dymne jak Ci idzie.

Ale też taki książkowy otwarty fajny dom :) a kanapki z dżemorem i herbata była?

Herbata była :) oj do teraz jestem mega herbaciana i kto wpadnie częstuje herbatką.. ale oststnio mało osób wpada :(

W ogóle zauważyłam ze już dawno nikt nie przychodzi tak po prostu, teraz się trzeba umawiać, zapowiadać..

reklama
Dzięki wielkie ;) na razie nagłaśniamy sprawe, a jutro dzwonię do dyrektorki DOK-u umówić się na konkretny termin pierwszego spotkania :)Miłosz dzisiaj to samo. Najgorzej, że próbuje starsza uśpic, a ten wierzga przy cycku i wydaje dziwne odglosyJa zawsze marzylam o takim domu. U nas sterylność i rygor wprowadzany skórzanym pasem. Fuj.

Zobacz załącznik 911591
Jesteś dziś tak zmęczona jak ja..

Do góry