reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja jutro mam plan w ogole isc na silownie , bo już jestem po połogu więc zaczynam dietę i sport w grudniu już wracam do pracy, będzie mi smutno oddać mała, ale takie jest życie trzeba pracować żeby móc zapewnić dziecku dom [emoji16] więc muszę tak.myslec żeby się nie dołować.

@oluchapoducha mam nadzieję że jakoś zrozumiesz klikasz na WYŚLIJ PLIK, potem na PLIKI, klikasz na zdjęcie a ono załaduje Ci się poniżej okienka gdzie pisze się post no i reszta już wiesz... Wysyłasz tak jak do tej pory.

Załączniki

• IMG_20181026_230508.jpg
    IMG_20181026_230508.jpg
    213,2 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_20181026_230631.jpg
    IMG_20181026_230631.jpg
    130,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Był wątek o polecanych rzeczach dla dziecka i ktoś polecał nawilżacz-oczyszczacz z Philipsa. Sama zaczęłam rozważać taki zakup.
Witam, ostatnio trochę szperałam w internecie. Wybór tych urządzeń jest na prawdę duży... Drogie i droższe... Kilka dni temu mój mąż kupił dwa oczyszczacze powietrza dla naszej rodziny. Szukaliśmy czegoś w fajnej cenie. Za dwa oczyszczacze mąż zapłacił coś koło 610zł:p. Oczyszczacz philips był po za naszym zasięgiem cenowym, a w dodatku ceny filtrów powalały... Te dwa które teraz mamy zdają egzamin. Powietrze jest takie bardziej rześkie plus można sobie włożyć do środka watkę z olejkiem eterycznym - dzięki czemu całe mieszkanko pachnie lawendą :tak: Jeżeli ktoś szuka tańszego urządzenia to proszę pisać. Jeżeli chodzi o nawilżanie powietrza to osobiście w zimie stosuje ręcznik na kaloryfer ;) Jak byłam mała to moja mama zawsze na noc na kaloryferze kładła mokry ręcznik - zdawało egzamin wtedy więc i teraz daje radę :)

Do góry