reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Trądzik niemowlęcy moja też tak miała około 2 tygodnie temu strasznie , a zresztą wysłałam zdjęcia wczoraj możesz sobie porównać tylko u mnie to już był on od 3 tygodni, dopiero wczoraj jak posmarowalam emolium krem to tak jakby ucichlo te zmiany i tylko powierzchnia została chropowata ale jak widać jest o wiele lepiej

A tradzik wasze dzieciaki mialy tylko na buzkach? Bo maly tez ma te kropki na szyi i na klacie

reklama
Goj mi te zastrzyki przepisała na cały pológ ta młoda wredna siksa, mąż mówi że po złości mi to zrobiła ;) twój mąż sam sobie wykonuje? Ja nie dałam rady, mąż mi robi. Bajdelka widziałam że już gruba czapę założyłaś małemu, ja to kurde w tym tygodniu tylko raz na spacerze byłam z małym :/ córka ten tydzień z nami w domu bo przeziębiona. Olkafasolka my też usg jamy brzusznej w listopadzie, i usg bioderek. Ale też mamy skierowanie na morfologię i żelazo, wy też miałyście dla dzieciaków? Kurde mi żal będzie jak go ukluja :/ i sobie przy okazji zrobię tsh.

Olka fasolka mój też ma ten trądzik cały czas na buzi, dekold i kark/plecy. Poliki są suche i szorstkie. Jak tu się zdjęcia dodaje, naciskam ten czarny aparat czy co ? ;)
Jeżeli zdjęcie masz na telefonie i korzystasz z apki to klikasz tutaj szukasz zdjęcia i w prawym górnym rogu jest coś takiego jak WYŚLIJ...
IMG_20181026_222209.jpg

Załączniki

• IMG_20181026_222209.jpg
    IMG_20181026_222209.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 343
reklama
Oglądałam Tully. Aż się popłakałam.

Co do oddawania włosów to zawsze chciałam. Miałam włosy do pasa i ścięłam na chłopca, ale niestety rozjaśniane na blond były :(

Mój chłop według mnie przystojny, ale zależy co kto lubi. Ma dobre gadane, więc potrafi zaczarować :)

Do góry