reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Było ciężko, bo Werka przeziębiona i dziś siedzi w domu, ale udalo mi się wygospodarować trochę czasu i wysłałam zapytanie o możliwość skorzystania z sali w DOK-u. Moja doula podlapala, będziemy prowadzic razem [emoji1] bardzo się cieszę [emoji1]

Co u Was? No nie miałam jak wchodzić dzisiaj na forum... Zobacz załącznik 910982Zobacz załącznik 910983Zobacz załącznik 910984
Ale Miłosz podobny do Ciebie [emoji15] A córeczka napewno do tatusia [emoji4]

Goj mi te zastrzyki przepisała na cały pológ ta młoda wredna siksa, mąż mówi że po złości mi to zrobiła ;) twój mąż sam sobie wykonuje? Ja nie dałam rady, mąż mi robi. Bajdelka widziałam że już gruba czapę założyłaś małemu, ja to kurde w tym tygodniu tylko raz na spacerze byłam z małym :/ córka ten tydzień z nami w domu bo przeziębiona. Olkafasolka my też usg jamy brzusznej w listopadzie, i usg bioderek. Ale też mamy skierowanie na morfologię i żelazo, wy też miałyście dla dzieciaków? Kurde mi żal będzie jak go ukluja :/ i sobie przy okazji zrobię tsh.

Nie, krew nie. Tylko usg glowki i brzuszka.
Ja juz robilam tsh, mam ponizej normy :o 0,1 cos tam. gdzie zawsze moje tsh to bylo w granicach 3-4.

reklama
Do góry