reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kurczę dziewczyny , ciężko mi jest nadrobić, bo dzisiaj moja księżniczka chyba przechodzi skok rozwojowy, mało śpi [emoji33] i mam brak czasu , wszystko ja interesuje , dzisiaj wkoncu poczułam że mam dziecko [emoji252] [emoji7]
20181026_180258.jpg

Załączniki

• 20181026_180258.jpg
    20181026_180258.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 354
Kurczę dziewczyny , ciężko mi jest nadrobić, bo dzisiaj moja księżniczka chyba przechodzi skok rozwojowy, mało śpi [emoji33] i mam brak czasu , wszystko ja interesuje , dzisiaj wkoncu poczułam że mam dziecko [emoji252] [emoji7] Zobacz załącznik 911091
Jaki słodki pyzulek [emoji7] moja prócz spaceru też mało spała, teraz śpi ale pewnie za chwilę znów pokaże że matkę przechytrzyła jak na załączonym obrazku w innym poście...

Wlasnie chyba nie.
Teraz po kapieli wyglada tragicznie [emoji17]Zobacz załącznik 911061
[emoji17][emoji17][emoji17]
Trądzik niemowlęcy moja też tak miała około 2 tygodnie temu strasznie , a zresztą wysłałam zdjęcia wczoraj możesz sobie porównać tylko u mnie to już był on od 3 tygodni, dopiero wczoraj jak posmarowalam emolium krem to tak jakby ucichlo te zmiany i tylko powierzchnia została chropowata ale jak widać jest o wiele lepiej

reklama
Do góry