Adell1994
Fanka BB :)
Mojego nikt dzisiaj nie przebije , 30 minut przez cały dzień . Od 8 rano .Mój mało śpi i może dlatego nie chce żeby się za szybko obudził.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojego nikt dzisiaj nie przebije , 30 minut przez cały dzień . Od 8 rano .Mój mało śpi i może dlatego nie chce żeby się za szybko obudził.
Ja w nocy też jestem cicho żeby nikogo nie obudzić wydaje mi się że raczej tak małe dzieci nie potrafią jeszcze zasypiać same . Czasem się uda że mój Franek zaśnie przy cycu albo odłożę do łóżeczka chwilę poklepię , pomasuję i śpi a jak się nie uda i płacze to noszę , delikatnie kołysamBo ja jestem za miękka i za dobra. Bo żeby mąż po nocy się wyspał to jestem cicho żeby i małuy spał żeby taty nie obudził. Inaczej raz by popłakał postękal i byłoby jakoś ale i mój mąż jak usypia juniora bo akurat jest w domu do lekko buja a ja jestem przeciwna
No wiadomo nie zawsze się udaje, czasem gasimy światło dopiero koło 20 tyle że ja mam tylko jego więc nie mam obowiązkow względem innych dzieci .U nas 19 nie przejdzie. Młode z różańca wracały 18:30 a gdzie kolacja , kąpiel. Ale po kąpieli idzie do sypialni i wie ze noc i wtedy już nikt nam tylka nie zawraca
Mój S. na robocie , może zabiorę małego i podjadę do apteki . Tyle że ja z wiochy to wyjazd do miasta to już wielka wyprawaLec do apteki i kup kateter windi. Bardzo fajne. Ja malutkiej robie i przy okazji odgazowywania robi kupke i jest o wiele lepiej a mloda jaka zadowolona
Znane mi są takie manewryMojego nikt dzisiaj nie przebije , 30 minut przez cały dzień . Od 8 rano .
Chodziło mi o sen męża po nocnej zmianie ale może źle to napisałam... Ja też noszę na rękach tylko bujać nie chce typowoJa w nocy też jestem cicho żeby nikogo nie obudzić wydaje mi się że raczej tak małe dzieci nie potrafią jeszcze zasypiać same . Czasem się uda że mój Franek zaśnie przy cycu albo odłożę do łóżeczka chwilę poklepię , pomasuję i śpi a jak się nie uda i płacze to noszę , delikatnie kołysam
Mojego nikt dzisiaj nie przebije , 30 minut przez cały dzień . Od 8 rano .
@martabunia gdzie jesteś ?