reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Co do lekcji to ja też Miki do cyca lub na kolano i robimy... to 1 klasa więc te lekcje to bardziej pisanie literek czy cyferek szlaczków... jakieś wyklejanki...

reklama
@GoJ jeszcze moment i będzie po przeprowadzce. Zawsze jest zamęt i stres. Bo to cześć pochowana, w domu bałagan od rzeczy a kolejne trzeba pakować. Ale jak już się rozpskujecie i będziecie na swoim to poczujesz ulgę. Nawet jak Ci będzie czegoś brakowało to najważniejszy - rodzine i spokój będziesz miała przy sobie :)
No w glowie mam Ciebie z brzuchem jeszcze i w kartonach :-D

Bartek sam lata do szkoły. Dziś mój kochany synek dziś jak zobaczył że jestem w proszku zrobił sobie śniadaniówkę do szkoły i ululał Mikusia. Cudo nie dziecko ❤❤❤
A co do matki z K. szkoły. To szkoła specjalna jedna z nielicznych na mazowszu i chodzą do niej dzieci z różnych dzielnic. Tu jest jeden chłopiec który mieszka pomiędzy domem naszym tym teraz i tym nowym i mogli by razem chodzić ale ten chłopiec jeździ z przewodnikiem niestety... Także dupa kwas. Jak S. wyleczy się to będzie K. woził a póki co muszę ja. Mój ojciec kaleka matka ma nogę do operacji nawet nie mam sąsiadki co by za darmo go woziła rano... bo ta co ma 6 dzieci by była chętna ale nie za dziękuję ;) a mnie nie stać na to... bo 10 zeta dziennie to akurat śniadanie do szkoly dla obu..
10zl dziennie??? Matka matce takie rzeczy? Ona ma 6 dzieci i kiedyś samo może potrzebować pomocy to weź jej zawołaj wtedy 100zl!!!! A co mi koleżanka wozi syna i raz w miesiącu kupuje coś dla jej dzieci ma trójkę i nic nie chve ale ja zrobilam zakupy typu actimelci, mlecznej kanapki, jogurty, cukierki itd itd według uznania dla młodszego jej syna dałam kurtkę zimowe po moim w stanie idealnym bo kupilam nowa w smyku i nosił jeden sezon - trzeba sobie pomagać

Fajne chłopaki :)
Starszy syn pewnie zadowolony z czasu spędzonego tylko z Tobą :)
Mój sie w ogóle bardzo mało śmieje , jego rozśmieszyć to nie lada wyzwanie . A jak już to też tylko się uśmiecha , w głos śmiał się może ze 3 razy .
Byl bardzo zadowolony i zaskoczony, bo otwarcie oficjalne basenu jest w weekend i nie wiedzial, ze juz jest od wczoraj otwarty basen, a na basen uwielbia jezdzic i czesto jezdzimy po Polsce glownie ze wzgledu na aquaparki. Zawsze jak jestesmy na wakacjach gdzies, to najblizsze musza zostac zaliczone. Powiedzialam, ze zabieram go gdzies i to niespodzianka. Jak podjechalismy pod ten basen, to az skakal na mnie z radosci. A w ogole to przedterminowe otwarcie bylo malo rozreklamowane i bylismy na calym basenie sami i dla nas wlaczali wszystkie atrakcje jakie chcielismy :) hehe

Sama byłam w szoku! Potem po 3 h pobudka i spał godzinkę i teraz od 6 tak sobie rozmawiamy:)
Wyszłam z psem i kurde pogoda okropna. Wieje i tak zimno, ze nawet siersciuch nie chciał spacerować - załatwił szybko komplet i wróciliśmy.brrrr muszę wyciągnąć zimowe ubrania
Tak też zimowe wyciągam! Wieje okropnie, leje co za pogoda

Miki już w ogóle 56 nie nosi tylko 62 są idealne... dobrze bo akurat tych mam najwięcej...

My tez już 62. Niektóre 68. Z Lidla 62/68 ale rękawy ciut długie. Już nie pamietam tych 56 szczerze mówiąc
IMG_1505.JPG

Załączniki

• IMG_1505.JPG
    IMG_1505.JPG
    404,7 KB · Wyświetleń: 325
reklama
Dla malej na sesje. Jak masz fb zobacz baby powder handmande no cuda. A dla siebie midi w kratke i dluga czerwona na sesje bede miala na wigilie. Ja kocham sukienki.

Nocka jedna z lepszych. Tersz cyc i spo dalej. Ja sie ubiore ze spokojem.
Faktycznie piękne rzeczy :) te spódniczki na szelkach boskie :)
A sobie jakie konkretnie ? ;) bo też zulsn sukienki na święta i chcę ja kupić w przyszłym miesiącu bo później będzie sporo wydatków.

Do góry