reklama
Haha dla mnie ze smyka te cool club sa rozmiar większe tzn. 50tki były jak inne 56Dlatego ja już wiem że np ułatwia ze smyka są rozm mniejsze już np coccodrillo
No w glowie mam Ciebie z brzuchem jeszcze i w kartonach@GoJ jeszcze moment i będzie po przeprowadzce. Zawsze jest zamęt i stres. Bo to cześć pochowana, w domu bałagan od rzeczy a kolejne trzeba pakować. Ale jak już się rozpskujecie i będziecie na swoim to poczujesz ulgę. Nawet jak Ci będzie czegoś brakowało to najważniejszy - rodzine i spokój będziesz miała przy sobie
18grudzien
Fanka BB :)
Właśnie ja czasami podrzucam do domu innych koleżanek no ale jest minus tego bo i ja czasami muszę dzieci brać do siebie a nie lubię no cóż ale jak trzeba to trzebaNie mozesz sobie kogos zalatwic na ten czas przeprowadzki kto by ogarnial co chlopakow ze szkola?jakas mama z klasy????
18grudzien
10zl dziennie??? Matka matce takie rzeczy? Ona ma 6 dzieci i kiedyś samo może potrzebować pomocy to weź jej zawołaj wtedy 100zl!!!! A co mi koleżanka wozi syna i raz w miesiącu kupuje coś dla jej dzieci ma trójkę i nic nie chve ale ja zrobilam zakupy typu actimelci, mlecznej kanapki, jogurty, cukierki itd itd według uznania dla młodszego jej syna dałam kurtkę zimowe po moim w stanie idealnym bo kupilam nowa w smyku i nosił jeden sezon - trzeba sobie pomagaćBartek sam lata do szkoły. Dziś mój kochany synek dziś jak zobaczył że jestem w proszku zrobił sobie śniadaniówkę do szkoły i ululał Mikusia. Cudo nie dziecko ❤❤❤
A co do matki z K. szkoły. To szkoła specjalna jedna z nielicznych na mazowszu i chodzą do niej dzieci z różnych dzielnic. Tu jest jeden chłopiec który mieszka pomiędzy domem naszym tym teraz i tym nowym i mogli by razem chodzić ale ten chłopiec jeździ z przewodnikiem niestety... Także dupa kwas. Jak S. wyleczy się to będzie K. woził a póki co muszę ja. Mój ojciec kaleka matka ma nogę do operacji nawet nie mam sąsiadki co by za darmo go woziła rano... bo ta co ma 6 dzieci by była chętna ale nie za dziękuję a mnie nie stać na to... bo 10 zeta dziennie to akurat śniadanie do szkoly dla obu..
Angelika89
Byl bardzo zadowolony i zaskoczony, bo otwarcie oficjalne basenu jest w weekend i nie wiedzial, ze juz jest od wczoraj otwarty basen, a na basen uwielbia jezdzic i czesto jezdzimy po Polsce glownie ze wzgledu na aquaparki. Zawsze jak jestesmy na wakacjach gdzies, to najblizsze musza zostac zaliczone. Powiedzialam, ze zabieram go gdzies i to niespodzianka. Jak podjechalismy pod ten basen, to az skakal na mnie z radosci. A w ogole to przedterminowe otwarcie bylo malo rozreklamowane i bylismy na calym basenie sami i dla nas wlaczali wszystkie atrakcje jakie chcielismy heheFajne chłopaki
Starszy syn pewnie zadowolony z czasu spędzonego tylko z Tobą
Mój sie w ogóle bardzo mało śmieje , jego rozśmieszyć to nie lada wyzwanie . A jak już to też tylko się uśmiecha , w głos śmiał się może ze 3 razy .
18grudzien
Tak też zimowe wyciągam! Wieje okropnie, leje co za pogodaSama byłam w szoku! Potem po 3 h pobudka i spał godzinkę i teraz od 6 tak sobie rozmawiamy
Wyszłam z psem i kurde pogoda okropna. Wieje i tak zimno, ze nawet siersciuch nie chciał spacerować - załatwił szybko komplet i wróciliśmy.brrrr muszę wyciągnąć zimowe ubrania
18grudzien
No i jego zasrany obowiązek! Żadne pochwały mu tam bo ciebie nikt nie chwali jak codziennie odpieprzasz robotę w domuNo u mnie S. pomaga przy mikim jak przy zadnym wczesniej nawet przewija
kasiaczek89pl
Miki już w ogóle 56 nie nosi tylko 62 są idealne... dobrze bo akurat tych mam najwięcej...
My tez już 62. Niektóre 68. Z Lidla 62/68 ale rękawy ciut długie. Już nie pamietam tych 56 szczerze mówiąc
Załączniki
reklama
Adell1994
Faktycznie piękne rzeczy te spódniczki na szelkach boskieDla malej na sesje. Jak masz fb zobacz baby powder handmande no cuda. A dla siebie midi w kratke i dluga czerwona na sesje bede miala na wigilie. Ja kocham sukienki.
Nocka jedna z lepszych. Tersz cyc i spo dalej. Ja sie ubiore ze spokojem.
A sobie jakie konkretnie ? bo też zulsn sukienki na święta i chcę ja kupić w przyszłym miesiącu bo później będzie sporo wydatków.