reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U nas tak wieje że wszystko wywraca i leje. Chciałam na taras mała wystawić Ale ta pogoda przegięcie. Może wieczorem pójdziemy. Chłopaki śpią dziś u babci. Rano będę miała luz blues

Ulka dzisiaj śpi i śpi.
Obudzi się na serwis (żeby pampa zmienić), trochę pogada, trochę poskrzeczy, cyca dostanie i zasypia.
;)
Ale taka pogoda jest że się nie dziwię .

Odciągnęłam dzisiaj 70ml.
Wieczorem jeszcze raz odciągnę i wrzucę potem do zamrażarki. Żeby mieć zapas dla chłopa.
Już mam 200ml zamrożone na okoliczność mojego pójścia do fryzjera.
A teraz zbieram na wizytę u ginekologa . Na którą muszę się umówić albowiem dzis kluska zaczyna 6 tydzień życia więc tak jakby powoli trzeba by to zorganizować
Jak osiągniesz rano i popołudniu to zlewasz do jednego kubka???

U mamy na rączkach śpi się najlepiej [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5] Choć czasami dopieka swoim marudzeniem to kocham jeszcze bardziej [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
IMG_20181023_160825.jpg
IMG_20181023_160859.jpg

Załączniki

• IMG_20181023_160825.jpg
    IMG_20181023_160825.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 435
  • IMG_20181023_160859.jpg
    IMG_20181023_160859.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 438
Mój tak samo :) A rączki to ma zawze chłodne i wiecznie słyszę że mu zimno .

Moja zawsze ma rączki chłodne, a ciało rozgrzane. I wszyscy marudzą, że jej zimno..

Ulka dzisiaj śpi i śpi.
Obudzi się na serwis (żeby pampa zmienić), trochę pogada, trochę poskrzeczy, cyca dostanie i zasypia.
;)
Ale taka pogoda jest że się nie dziwię .

Odciągnęłam dzisiaj 70ml.
Wieczorem jeszcze raz odciągnę i wrzucę potem do zamrażarki. Żeby mieć zapas dla chłopa.
Już mam 200ml zamrożone na okoliczność mojego pójścia do fryzjera.
A teraz zbieram na wizytę u ginekologa . Na którą muszę się umówić albowiem dzis kluska zaczyna 6 tydzień życia więc tak jakby powoli trzeba by to zorganizować
Zazdroszczę wam, że możecie odciągnąć do butli mleko i zostawić dzieci z kimś innym. Moja ma odruch wymiotny i na butelkę i na smoczek...

reklama
Do góry