Jak się utrzyma taka pogoda to się wyprowadzam :/...Ulka dzisiaj śpi i śpi.
Obudzi się na serwis (żeby pampa zmienić), trochę pogada, trochę poskrzeczy, cyca dostanie i zasypia.
Ale taka pogoda jest że się nie dziwię .
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
U nas tak wieje że wszystko wywraca i leje. Chciałam na taras mała wystawić Ale ta pogoda przegięcie. Może wieczorem pójdziemy. Chłopaki śpią dziś u babci. Rano będę miała luz blues
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Jak osiągniesz rano i popołudniu to zlewasz do jednego kubka???Ulka dzisiaj śpi i śpi.
Obudzi się na serwis (żeby pampa zmienić), trochę pogada, trochę poskrzeczy, cyca dostanie i zasypia.
Odciągnęłam dzisiaj 70ml.
Wieczorem jeszcze raz odciągnę i wrzucę potem do zamrażarki. Żeby mieć zapas dla chłopa.
Już mam 200ml zamrożone na okoliczność mojego pójścia do fryzjera.
A teraz zbieram na wizytę u ginekologa . Na którą muszę się umówić albowiem dzis kluska zaczyna 6 tydzień życia więc tak jakby powoli trzeba by to zorganizować
AgulaK82
Fanka BB :)
Mój tak samo A rączki to ma zawze chłodne i wiecznie słyszę że mu zimno .
Moja zawsze ma rączki chłodne, a ciało rozgrzane. I wszyscy marudzą, że jej zimno..
Zazdroszczę wam, że możecie odciągnąć do butli mleko i zostawić dzieci z kimś innym. Moja ma odruch wymiotny i na butelkę i na smoczek...Ulka dzisiaj śpi i śpi.
Odciągnęłam dzisiaj 70ml.
Wieczorem jeszcze raz odciągnę i wrzucę potem do zamrażarki. Żeby mieć zapas dla chłopa.
Już mam 200ml zamrożone na okoliczność mojego pójścia do fryzjera.
A teraz zbieram na wizytę u ginekologa . Na którą muszę się umówić albowiem dzis kluska zaczyna 6 tydzień życia więc tak jakby powoli trzeba by to zorganizować
Adell1994
BoskaKlusia
AgulaK82
Hihi już okulary i zęby [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23] śliczna niunia [emoji5][emoji7]Klusia
Na pewno będzie lepiej, płakał?My już po podcięciu języka . Mam nadzieję że teraz będzie lepiej małemu .
reklama
Adell1994
Przy cycusiu najlepiej się śpiU mamy na rączkach śpi się najlepiej [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5] Choć czasami dopieka swoim marudzeniem to kocham jeszcze bardziej [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 910166Zobacz załącznik 910167