reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No widzisz :D te 500 może sobie poczekać [emoji14]Pewnie 500 to na waciki teraz :-D

Ja dostałam 3 nie licząc września, za urodzenie, kosiniakowe i jeszcze dodatkowe zapomogowe bo dochody nam nie przekraczały, więc Ty Gosiu powinnaś 4 dostać oczywiście z wyrównaniem za wrzesień kosiniakowe.

W ciągu dnia zazwyczaj drzemki po 10-15 min, chyba, że jesteśmy po ciężkiej nocy, to wtedy ze dwie dłuższe po 2 godziny się trafią :) tych pietnastominutowek nie liczę :pJa w sypialni mam łóżeczko a w salonie kołyskę ale ja wszystko normalnie robię nie cicho by właśnie mała przy byle pierdnięciu się nie budziła, muzyka w telewizji jest dość głośno. Goście jak są to też normalnie rozmawiamy. Ja dziś odpuszczam spacer bo strasznie wieje wiatr...
Do wzięcia, nikt się nie zgłaszał jeszcze :pNO! I jest gicior, a tak się balas!U mnie krew pojawiała się ponad 6 tygodni - to nic niepokojącego, chyba, że pojawi się jej więcej niż przy miesiączce.

A u nas teraz tak :D nawet bobotic daje radość
[/QUOTE]

Dzieki! u mnie bardzo podobnie i troche sie martwie, ze dosc sporo tego snu.. zapytalam Ciebie bo moj Kuba dwa dni po Twoim dzieciaczku urodzony wiec powinno byc podobnie :)

reklama
Czy wasze tez takie maryjne dziś? :/ mój nie wie czy chce spać czy jeść czy płakać:/ przez pogodę to w domu siedzimy i maruda jest :/ ehh A matce gardło doskwiera :/

Do góry