D
Deleted member 178444
Gość
Kurde dziewczyny czuje się paskudnie. Ledwo się ruszam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj zdecydowanie powiem ze ja przez moja niecierpliwość tylko się stresuje mogłam pójść pozniej to może bym tak się nie martwiła ze coś jest nie takGratulacje spokojnej ciąży na serduszko może być jeszcze za wcześnie, także nie przestrasz się, jeśli go jeszcze nie będzie
hej dziewczyny. Nie wiem od czego zacząć ale będę mamą cieszę sie ale i jednoczenie martwię. Ostatnia miesiaczke miałam 12.12
2017. W pon ide do lekarza, mam nadzieję że będę już widzieć bijące serduszko. Kiedy dostaliście skierowanie na badania?
Ja wieczorami czuje się w miarę. Poranki są gorsze.odczuwam bol podbrzusza a plecki trochę przeszłyKurde dziewczyny czuje się paskudnie. Ledwo się ruszam.
E, nie, ja nie przez ciążę, a przez grypę chyba :/Ja wieczorami czuje się w miarę. Poranki są gorsze.odczuwam bol podbrzusza a plecki trochę przeszły
AA no to zdrowka zyczeE, nie, ja nie przez ciążę, a przez grypę chyba :/
Aż muszę zabrać głos bo nie mogę patrzyć jak się powiela mity na temat biednych kotów! [emoji6] Szybciej się zarazisz toxo robiąc schabowego niż od kota musiałabyś gołymi rękami brać kocie kupki ( i to takie które trochę w kuwecie siedzą - a wiadomo że wyjmuje się na bieżąco) i nie mającrąk zacząć jeść. Zarazisz się pod warunkiem, że kot jest nosicielem. Mam swoje dwa, w pierwszej ciąży miałam dom tymczasowy dla kociaków i czasem było ich 8 i nigdy nie miałam toxo Tak więc dziewczyny proszę nie powielajmy tych krzywdzących stereotypów bo później kociaki lądują na bruku bo pani w ciąży i boi się toxo...Czyli nie wolno ryb surowych, koty, mycie warzyw owoców itp
Ja też, a rano najlepiej. Koło 16 już troszkę ciężej się zaczyna. Do południa chodzę a później mniej.Ja najgorzej czuje sie wieczorami
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aż muszę zabrać głos bo nie mogę patrzyć jak się powiela mity na temat biednych kotów! [emoji6] Szybciej się zarazisz toxo robiąc schabowego niż od kota musiałabyś gołymi rękami brać kocie kupki ( i to takie które trochę w kuwecie siedzą - a wiadomo że wyjmuje się na bieżąco) i nie mającrąk zacząć jeść. Zarazisz się pod warunkiem, że kot jest nosicielem. Mam swoje dwa, w pierwszej ciąży miałam dom tymczasowy dla kociaków i czasem było ich 8 i nigdy nie miałam toxo Tak więc dziewczyny proszę nie powielajmy tych krzywdzących stereotypów bo później kociaki lądują na bruku bo pani w ciąży i boi się toxo...
Sorki ale to mój czuły punkt hehe