reklama
Miki też wczoraj caaaaały dzień spał do 17:00 dziecka nie było. Potem po 20:00 poszedł spać.Moj dzis znow spi praktycznie caly dzien, nawet dzis nie mielismy czasu na zabawki, tak krotkie mial okresy aktywnosci. Teraz przed 19 poszedl spac i jeszcze nie wstal.
Co za noc!
Zasnęłam przed 22:00 i nie wiem kiedy był pierwszy cyc bo nieprzytomna musiałam wziąć młodego do łóżka, zatkać cyckiem i dopiero o 3:00 znowu cycek tyle że już się przebudziłam. Po pierwsze jak ssał tego co mu dałam to z drugiego tak mi zaczęło lecieć jakby kran odkręcił.... Po drugie chciało mi się siku a po trzecie pierwszy raz w nocy go przewinęłam bo było grubo Teraz zaczął marudzić chciałam mu dać ale nie chciał przełożyłam go do łóżeczka no i dopiero teraz mu się przypomina o cycku i dobrze bo oba pełne jak jasna cholera.
Zasnęłam przed 22:00 i nie wiem kiedy był pierwszy cyc bo nieprzytomna musiałam wziąć młodego do łóżka, zatkać cyckiem i dopiero o 3:00 znowu cycek tyle że już się przebudziłam. Po pierwsze jak ssał tego co mu dałam to z drugiego tak mi zaczęło lecieć jakby kran odkręcił.... Po drugie chciało mi się siku a po trzecie pierwszy raz w nocy go przewinęłam bo było grubo Teraz zaczął marudzić chciałam mu dać ale nie chciał przełożyłam go do łóżeczka no i dopiero teraz mu się przypomina o cycku i dobrze bo oba pełne jak jasna cholera.
Ale zdecydowanie ładniejszyPrawie trzy godziny bujalam, lulalam, karmiłam, śpiewałam, nosiłam... Jak darł papę, tak darł. Położyłam do łóżeczka i poszłam siku - spi.
Ogladalyscie kiedyś Family Guy? Mój syn to Stevie...
Popieram. Wszelkie ingerencje/ pomagacze przy problemach gastrycznych sa ok raz na jakiś czas. Dziecko musi nauczyć się samo wypróżniać bo czym będzie większe tym gorzej dlatego espunisany rurki i inne tylko w ciężkich przypadkach...To sa te rurki które ja mam no niby dobre ale weź cholera to wsadź dziecku .. raz można ale nie często bo później cholera jeszcze do tego się przyzwyczai i co wtedy..
Tak samo jak Mikołaj i MiłoszHej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale czytam Was często. Moja Zosia w poniedziałek będzie miała już 8 tygodnie.
Jest super córcia tylko ja nie daję rady. Mam mega doła beby blus to się nazywa nigdy bym nie pomyślała że mnie to złapie ehh. Nienawidzę siebie za to co chwilami czuję , myślę ,ale jest coraz lepiej . Mam nadzieję że już nie długo będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się z każdej chwili z Zosia. Pozdrawiam Was bardzo, macie super dzieciaki
P.S. jesteś pewna że to tylko Baby Blues a nie depresja porodowa? Bo to są dwie różne sprawy i tak jak pierwszą można zwyczajnie przeczekać tak drugą trzeba leczyć.Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale czytam Was często. Moja Zosia w poniedziałek będzie miała już 8 tygodnie.
Jest super córcia tylko ja nie daję rady. Mam mega doła beby blus to się nazywa nigdy bym nie pomyślała że mnie to złapie ehh. Nienawidzę siebie za to co chwilami czuję , myślę ,ale jest coraz lepiej . Mam nadzieję że już nie długo będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się z każdej chwili z Zosia. Pozdrawiam Was bardzo, macie super dzieciaki
I my właśnie odkryliśmy że Miki często marudzi,wierci się, jeczy itp. nie dlatego że kupa jesc boli tylko żeby kuźwa tempa matka durny ojciec polozyli go do lozka i dali spac...Ja dzisiaj myślałam, że moje dziecko cierpi, że go boli i te trzy godziny probowalam mu ulżyć, a tu się okazało, że ja mu zwyczajnie w spaniu przeszkadzałam. Jprdl...
Może się wstydzi? Na bąki mojemu daję espunisan. Dostał w ciągu 8 tyg 4x go ale jak widzę że chciałby pierdnąć a nie idzie to mu daję i wtedy lecą salwy armatnie jak ta lala.No kupki są normalne tzn nie są twarde ale mało ich robi tylko że właśnie bączki jej ciężko puszczać
reklama
Ja się zastanawiałam o 3:00 czy nie zajrzeć ale wolałam się nie rozbudzaćNie wierzę, ze tu nikogo nie ma