reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A my po kawie wszyscy w jednym łóżku uwielbiam takie niedzielne poranki mały śpi a reszta ogląda bajkę......

Jutro ortodonta muszę cześć kasy na aparat szykować dla córki narazie będzie miała taki na noc i na parę godz w ciągu dnia i tylko na górę bo jednak jedynka nachodzi jej na drugą ma ciasno ułożone zęby a jak wyjdą wszystkie stałe zęby wtedy aparat ten na stałe do czasu wyprostowania....

Później do was zajze
Obiad mam z wczoraj

Aniu tyle udało mi się sfotografować jak płakała.

U nas w nocy starszy kaszlal mocno.. mąż do niego chodził.. sezon chorób..
Miki ma tak samo... i nie wystawia języka. Nie wiem jak z tym wędzidełkiem... U mnie K. miał krótsze ale też nie miał problemów ze ssaniem. Jedzeniem. Przybieraniem. Wyszło przy okazji bo do laryngologa trafiliśmy bo chrapał.... A podcięłam ze względu na naukę mówienia później - nie chciałam fundować mu logopedy.

A my po kawie wszyscy w jednym łóżku uwielbiam takie niedzielne poranki mały śpi a reszta ogląda bajkę......

Jutro ortodonta muszę cześć kasy na aparat szykować dla córki narazie będzie miała taki na noc i na parę godz w ciągu dnia i tylko na górę bo jednak jedynka nachodzi jej na drugą ma ciasno ułożone zęby a jak wyjdą wszystkie stałe zęby wtedy aparat ten na stałe do czasu wyprostowania....

Później do was zajze
Obiad mam z wczoraj
Ty czemu nie bierzesz aparatu na NFZ przecież do 13rż refundują...

My też w wyrze wszyscy ja z kawą dzieci bajki miki w kolysce spi...

Ty czemu nie bierzesz aparatu na NFZ przecież do 13rż refundują...

My też w wyrze wszyscy ja z kawą dzieci bajki miki w kolysce spi...
Wizyty wiem że są na NFZ do tego wieku ale o aparacie nie wiem z tym że ten ortodonta na NFZ to taki u nas ze złymi opiniami więc wybrałem wizyty prywatne u kogoś lepszego, najlepsi najbliżej mnie lekarze we Wrocławiu ale tam mam 100km i nie mogę jednak pozwolił sobie na takie dojazdy zresztą ja się boję jeździć tak daleko sama z dziećmi już po ptokach w pn odlew, przeswietlenie i narazie będzie nosić do czasu zębów stałych

reklama
Moja kuzynka we wtorek ma cesrake oglądam zabawki dla jej małej bo chve jakieś zabawki i kilka ubrań na rozm 68 ubranka już w sumie wybrałem takie cudowne body że spódniczka, śliczny pajacyk, legginsy a myślałam o zabawce i ujrzałam takie panel na łóżeczko zaraz wam wyślę oraz takiego słonia widziałem go na żywo w smyku w dotyku ekstra i cena była 100zl a teraz promocja więc chyba kupię jej tego słońca też i swojemu małemu...

Do góry