18grudzien
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy wasze dzieci też pchają ręce do buzi? Klaudia przestała się chcąc i na leżaczku rękę do buzi..
Dawid ma taki aparat i też prywatnie.. już od stycznia nosi i 1 jest super (też nachodxila ) i 2 się chowa w szereg.. A rosła w bok..Wizyty wiem że są na NFZ do tego wieku ale o aparacie nie wiem z tym że ten ortodonta na NFZ to taki u nas ze złymi opiniami więc wybrałem wizyty prywatne u kogoś lepszego, najlepsi najbliżej mnie lekarze we Wrocławiu ale tam mam 100km i nie mogę jednak pozwolił sobie na takie dojazdy zresztą ja się boję jeździć tak daleko sama z dziećmi już po ptokach w pn odlew, przeswietlenie i narazie będzie nosić do czasu zębów stałych
Ja bym wybierała zabawki kontrastowe bo do pierwszego roku życia dziecko widzi najpierw: czarny i biały potem czerwony następnie (i tu mogę pomylić kolejność) żółty niebieski zielonyMoja kuzynka we wtorek ma cesrake oglądam zabawki dla jej małej bo chve jakieś zabawki i kilka ubrań na rozm 68 ubranka już w sumie wybrałem takie cudowne body że spódniczka, śliczny pajacyk, legginsy a myślałam o zabawce i ujrzałam takie panel na łóżeczko zaraz wam wyślę oraz takiego słonia widziałem go na żywo w smyku w dotyku ekstra i cena była 100zl a teraz promocja więc chyba kupię jej tego słońca też i swojemu małemu...
Mój w tym wieku już dwa tygodnie po szkołach chodziłWitaski z rana.
Kochane co do tych rurek też nie jestem za tym by pomagać ale jak widzę że moja się męczy to jestem w desperacji je użyć [emoji22]
@StarAnia ile razy ją pisze do Was z kibelka także żadna nowość [emoji12][emoji12][emoji12]
Pytanie jeszcze mam do Was, otóż na 10:30 jadę z synami do kościoła i chciałabym wziąć Julkę tylko czy nie jest za wcześnie na to by brać ją, a ma 3 tygodnie i 4 dni [emoji848]
No proszę nie dość że już go do szkoły wygoniłaś to już nawet chodzi [emoji23] Jakie masz zdolne dziecko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12] Żarcik, wiem wiem wyjścia nie miałaś i musiałaś brać Mikiego [emoji16] czyli mogę śmiało wziąć małą [emoji846]Mój w tym wieku już dwa tygodnie po szkołach chodził