reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czyli nie wolno ryb surowych, koty, mycie warzyw owoców itp

f2w3yx8dq2abbltu.png
Czyli przestrzegać zasad higieny, myć owoce i warzywa i nie wymieniać gołymi rękami żwirku w kuwecie. Koty można glaskac. Koty są fajne :)

hej dziewczyny. Nie wiem od czego zacząć ale będę mamą cieszę sie ale i jednoczenie martwię. Ostatnia miesiaczke miałam 12.12
2017. W pon ide do lekarza, mam nadzieję że będę już widzieć bijące serduszko. Kiedy dostaliście skierowanie na badania?

Hej :) ja też miałam ostatnią 12.12.
Miałam już robioną 3 bete, morfologię, toxo, glukozę, mocz a jutro usg :)

f2w3yx8dq2abbltu.png

reklama
hej dziewczyny. Nie wiem od czego zacząć ale będę mamą cieszę sie ale i jednoczenie martwię. Ostatnia miesiaczke miałam 12.12
2017. W pon ide do lekarza, mam nadzieję że będę już widzieć bijące serduszko. Kiedy dostaliście skierowanie na badania?
Gratulacje :) spokojnej ciąży :) na serduszko może być jeszcze za wcześnie, także nie przestrasz się, jeśli go jeszcze nie będzie :)

Do góry