AgulaK82
Fanka BB :)
Udane te Wasze dzieci [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]Haha kochane te nasze dzieci, moj sie nie szczypie i prosto w twarz mi pokazuje
Zobacz załącznik 908686
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udane te Wasze dzieci [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]Haha kochane te nasze dzieci, moj sie nie szczypie i prosto w twarz mi pokazuje
Zobacz załącznik 908686
Ja kupiłam też sporo ale używam tylko do wanienki bo malutkiej się nie ulewa na szczęście tylko beknie jak stary chłop i po sprawieWasze dzieci też tak lubią swoje oplute tetry? Od pierwszego dnia zawsze kładłam Blance koło buźki tetrę, żeby jakby co opluła ją a nie pościel albo ubranko. Młoda bardzo się do tego przyzwyczaiła i teraz nawet w środku nocy w półśnie kiedy podnoszę ją żeby zaniesc na przewijak to ściska w łapce swoją ukochaną oplutą tetrę i ciągnie za sobą. Dobrze że mam ich dużo takich samych to mogę co chwilę podmieniać. Najlepsze jest jak się wścieka, macha rączkami i macha też tą swoją tetrą
Jest już o wiele lepiej, prawie normalnie chodzę rowerem jechałam jak pokraka ale było super las, jeziora cisza spokójSuper, że już jesteś w formie na rower
To przynajmniej masz spokój, ja teraz muszę znaleźć poradnie laryngologiczną która się tym zajmie , jeszcze ciekawe jaki czas oczekiwania .Adell mojemu po porodzie od razu podcieli te wedzidelko. Oby wszystko dobrze było po szczepieniu starania wiem że już pisałaś, i nie chce Cię zanudzać ale napisz proszę jaki mam kupić ten laktator elektryczny, taki który mocno ciągnie bo tym ręcznym to kapie po kropelce nie mam czasu ani cierpliwości. A chciałabym gdzieś wyjść jak człowiek z domu choć na chwilę bez małego ssaka
To już ??My od jutra zostajemy sami, mężowi dziś kończy się taciezyńskie, 2 tygodnie zleciało nie wiadomo kiedy.
No właśnie już [emoji26]To już ??
Dopiero co pisałaś że pierwszy raz córkę zobaczył .
Wasze dzieci też tak lubią swoje oplute tetry? Od pierwszego dnia zawsze kładłam Blance koło buźki tetrę, żeby jakby co opluła ją a nie pościel albo ubranko. Młoda bardzo się do tego przyzwyczaiła i teraz nawet w środku nocy w półśnie kiedy podnoszę ją żeby zaniesc na przewijak to ściska w łapce swoją ukochaną oplutą tetrę i ciągnie za sobą. Dobrze że mam ich dużo takich samych to mogę co chwilę podmieniać. Najlepsze jest jak się wścieka, macha rączkami i macha też tą swoją tetrą