Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Mi juz 3h snu starczy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olka fasolka ja wzięłam ta Frida teraz to też nic nie wyszło.... :/ jeszcze ta,sól zakrople , nie wiem kurde co to :/ piszą w necie o jakiejś sapce
Miki też robi awantury lekarzom... ale i tak trafiamy na fajnych którzy do niego mówią b. spokojnie i mają dużo cierpliwości.Ula też darła papkę na tej pierwszej wizycie. A przecież tylko ją ważyli i osłuchiwali a szóstego idziemy na szczepienie także ten . ... Ciekawe
Olka fasolka ja wzięłam ta Frida teraz to też nic nie wyszło.... :/ jeszcze ta,sól zakrople , nie wiem kurde co to :/ piszą w necie o jakiejś sapce
Moja też charczy. Śmiejemy się, że to niedźwiadek. Ale to bardziej takie gardłowe, a nie nosowe. Chociaż na początku też myślałam, że to z nosa i zaglądałam, ale jak nie je to normalnie oddycha, więc zostawiłam w spokoju.Mój tez tak tym nosem ciagle. W środę mam pediatrę to spytam. Ale zaglądałam mu do nosa i nic nie widziałam
A czasem to przy jedzeniu jak taki dzik w żołędziach
Możliwe że jak oni teraz w takiej komitywie to jak Miłek podrośnie będzie jeszcze gorzej... Szczególnie gdy przypuszczą zmasowany atak frontalny na matkę.Zobacz załącznik 907896 Hej. Przyznaję bez bicia, że coraz trudniej mi ogarniać dwójkę na raz, jak jestem sama w domu. I jedno i drugie jest wspaniałe, ale w tandemie to żywioły zniszczenia Werka jest zazdrosna, a jednocześnie bardzo kocha brata i nie wie jak sobie z tym poradzić. W efekcie często wybucha płaczem, żąda pomocy w czynnościach, które do tej pory nie sprawiały jej problemów (korzystanie z toalety, ubieranie się i rozbieranie, mycie rąk, wycieranie, no niemal wszystko) i jeśli ta pomoc nie nadchodzi natychmiastowo, wpada w czarną rozpacz. Bardzo głośno wpada. Miłoszowi nie przeszło hajnidztwo, wręcz eskaluje ono na całkiem nowe płaszczyzny, bo bobas coraz bardziej żywy, coraz bardziej aktywny i społeczny. I głośny. Bardzo głośny, kiedy uważa, że brak zainteresowania jego skromną osobą wymaga interwencji werbalnej. Przy tym wszystkim i jedno i drugie mają momenty całkowicie rozkładające mnie na łopatki (Miłek i te jego gęgające uśmiechy na mój widok, Werka i jej wyznania miłości), więc odczuwam permanentne wyrzuty sumienia z powodu żądzy mordu ogarniającej mnie kilka razy dziennie
@KatarzynaCarmen zazdroszczę śpiącego dziecka. Moje twierdzi, że 3-4 w nocy to najlepszy czas na świetną zabawę. Co gorsza budzi drugie, które z radością popiera ten pomysł. Także dzisiaj ponad godzinę o tej porze napierniczałam teatrzyk cieni
Chciałam napisać coś więcej, ale nie wiem co, bo mi mózg eksploduje.
Lego frends na urodziny koleżanki z przedszkola jest ok, prawda?
Zobacz załącznik 907897
Audiobooki polecam jestem zachwycona tym sposobem "czytania" aktualnie ogarniam Grzesiuka 5 lat Kacetu i Boso ale w ostrogachMiałam tę pozycję w planach, ale obecnie jedyna lektura na jaką mogę sobie pozwolić, to forum na kibelku i składy produktów spożywczych w markecie - a i to tak pobieżnie
Mikołaj też wydaje dziwne dźwięki gdy je... oczywiście gdy się nie kłóci z cycem. Ale nawet gdy nie je i coś tam sobie do siebie "gada" to takie gardłowe charczenia są...Olka fasolka ja wzięłam ta Frida teraz to też nic nie wyszło.... :/ jeszcze ta,sól zakrople , nie wiem kurde co to :/ piszą w necie o jakiejś sapce
Cienką bawełnianą tyle co by skronie i zatoki czyli czoło miały ciepło. Kak wieje to budę stawiam albo czapka uszatka ale też cienka... za ciepło jeszcze moim zdaniem na te grube choć wczoraj pod szkołą B. Ja z Mikim 7 tyg. Miki bawełniana bluzka spodnie skary kocyk brak czapki obok mama z około 3msc córką kombinezon zimowy kaptur czapka ciepla gruba koc do tego buda postawiona... i zastanawiałsm się która z nas jest poj.ebanaGoj ty Mikiemu zakładasz z samego rana bawełniana czapkę czy cieplejsza jak idziecie do szkoły?