D
Deleted member 180961
Gość
Powinnam znaleźć ale to filmik po niemiecku poszukać? On tam pokazuje jak masować, palcem albo patyczkiem do uszu.
Pewnie, wylacze dzwiek zeby nie sluchac niemca [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnam znaleźć ale to filmik po niemiecku poszukać? On tam pokazuje jak masować, palcem albo patyczkiem do uszu.
U nas tak samo. Jest ok to normalne.Zaczynam sie w ogole martwic czy z malym wszystko ok. Nie wiem czy to hormony mi buzuja, czy o co chodzi, ale teraz mi sie wydaje, ze za bardzo oddycha brzuszkiem. Jak zasnie gleboko to oddycha spokojnie, ale przy zasypianiu ten brzuszek mu mega chodzi. Wasze maluchy tez tak maja?
Link do: Alles - alles.pl tutaj masz o zwrotachDziewczyny czy w alles sa darmowe zwroty?
A jak z rozmiarami? Nie orientuje sie ktos czy np porownywalne z esotiq?
4 antybiotyk? To chyba dużo, miejmy Adasiowi tak ropialy miał zatkane kanalikiJa nie mialam zadnych zalecen co do probiotyku i nic nie daje. Mojemu Boryskowi tez caly czas oczko ropieje i juz bierze 4 abtybiotyk. Od wyjscia ze szpitala caly czas ten problem. Przedwczoraj mial pobrane wymazy z obu oczu i zobaczymy.. cale szczescie, ze mamy znajomego okuliste to nie ma prablemow z wizytami.
O grubo naprawdę jak 4 antybiotyk nie działa bardziej bym była pewna o te kanaliki ale lekarzem nie jestem, z moim poprzednim synkiem miałam jazdę z oczkami ciągle zaropiale po pierwszym odetkaniu ulga jak nie wiem...Zdjecie troche niewyrazne z 1.10 , caly czas jest mniej wiecej to samo
A jakie mial objawy? Ropienie i np. Ze lzy nie lecialy czy sama ropa?O grubo naprawdę jak 4 antybiotyk nie działa bardziej bym była pewna o te kanaliki ale lekarzem nie jestem, z moim poprzednim synkiem miałam jazdę z oczkami ciągle zaropiale po pierwszym odetkaniu ulga jak nie wiem...
Jemu tylko ropialy ale bardzo naprawdę miał cale zalepione oczy i rzęsy i mimo że wyvieralam ropke i mylam oko to nadal się zbieralo pediatra dal skierowanie na te kanaliki w szpitalu od razu lekarka powiedziała że zatkane, później bylo wszystko okA jakie mial objawy? Ropienie i np. Ze lzy nie lecialy czy sama ropa?
Tak moja też tak ma [emoji6]Zaczynam sie w ogole martwic czy z malym wszystko ok. Nie wiem czy to hormony mi buzuja, czy o co chodzi, ale teraz mi sie wydaje, ze za bardzo oddycha brzuszkiem. Jak zasnie gleboko to oddycha spokojnie, ale przy zasypianiu ten brzuszek mu mega chodzi. Wasze maluchy tez tak maja?
Tez tak ma moj i jeszxze przy zasypianiu "macha" oczami zanim nie zasnie gleboko