reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Pewnie, wylacze dzwiek zeby nie sluchac niemca [emoji23]

W minucie 5:50 zaczyna pokazywać jak masować.
Mówi też że to u bardzo wielu dzieci występuje i czasem trwa to wiele wiele tygodni zanim kanalik zacznie pracowac i dopiero po tym czasie tutaj coś robią. Tak to nic nie przepisuja na to.

Ja też już się zamartwialam bo ciągnęło się to ponad 3 tygodnie ale normalnie jak ręka odjął, z dnia na dzień się "naprawilo"

W minucie 5:50 zaczyna pokazywać jak masować.
Mówi też że to u bardzo wielu dzieci występuje i czasem trwa to wiele wiele tygodni zanim kanalik zacznie pracowac i dopiero po tym czasie tutaj coś robią. Tak to nic nie przepisuja na to.

Ja też już się zamartwialam bo ciągnęło się to ponad 3 tygodnie ale normalnie jak ręka odjął, z dnia na dzień się "naprawilo"

Dzieki, na pewno sprobuje [emoji5]

reklama
Stary czeka jeszcze w szpitalu. My się cycamy... szkoda że go przewinęłam i się zesrał... A maski przy tym takie i zaczyna już kupać i pierdzieć bez krzyków i pisków... juuupiii

Do góry