KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Kinder doczytałam że to masc
Tak maść bo te plastry jakoś mnie nie przekonały zwłaszcza, ze potrzebuje ich na pol jakby blizny a nie na całość. I ta maść w Rossmanie koło 27 zł tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinder doczytałam że to masc
Moja tez tak ma hehe śmiesznie wyglądaMój tez tak ma. I z tymi oczami tez czasem przewija
Dziewczyny czy w alles sa darmowe zwroty?
A jak z rozmiarami? Nie orientuje sie ktos czy np porownywalne z esotiq?
Pewnie, wylacze dzwiek zeby nie sluchac niemca [emoji23]
Od diety te oczy na pewno.Nie bylam u okulisty, pytalam pediatry ale w sumie nic nie powiedziala na to, bardziej byla zaaferowana wpieraniem mi diety.
Śliczna landryneczka [emoji307]Cukiereczek
Od diety te oczy na pewno.
W minucie 5:50 zaczyna pokazywać jak masować.
Mówi też że to u bardzo wielu dzieci występuje i czasem trwa to wiele wiele tygodni zanim kanalik zacznie pracowac i dopiero po tym czasie tutaj coś robią. Tak to nic nie przepisuja na to.
Ja też już się zamartwialam bo ciągnęło się to ponad 3 tygodnie ale normalnie jak ręka odjął, z dnia na dzień się "naprawilo"
Taaaaa a stary z kopytem w gipsieGoJ od jutra nasz tydzień! Same super dobre wieści i bez problemów! Także do jutra....