reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jakos pusto dzisiaj. Nie mam co czytac przy karmieniu.
Mam gosci - swietujemy zalegle urodziny. Dostalam kurke i organizer do wozka :) super. Juz uzywam kurki i jest b.fajna. Dotychczas uzywalam poduszki weza i byl niewygodny przy przenoszeniu sie miedzy pokojami. Kurka jest mniejsza i b.poreczna.
Chcialam napisac, ze goscie jedza, a ja karmie i usypiam. Taka mam zabawe. Mlodziak zrobil furore, bo usmiechal sie pelna buzia do cioci. Zostal obfotofrafowany i wychwalony :). Oby mu sie w glowie nie przewrocilo ;).

reklama
Zdjecie troche niewyrazne z 1.10 , caly czas jest mniej wiecej to samo

Załączniki

• 20181001_074824.jpg
    20181001_074824.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 134
reklama
Witam po przerwie, my jutro 4 tygodnie, ale ten czas leci.
U nas na nocki nie możemy narzekać ale w dzień mamy drzemki po Max 15-30 min i tylko na spacerach pospi dłużej.

Co do ropiejacych oczek A raczej niefunkcjonujacych z początku kanalikow łzowych to pomógł nam masaż nasady noska z filmiku jakiegos lekarza z Youtube i od jakichś 3-4 dni oczko czysciutkie A też się z tym męczylismy.

Któraś z Was jakiś czas temu opowiadała że wysłała koleżance zdjęcie dziecia ze swoim cyckiem w tle nie pamiętam której to z Was się przytrafiło ale mogę pocieszyć że może być jeszcze gorzej. Otóż ja sobie specjalnie wykadrowalam zdjęcie Tarji po narodzinach którym będę się chwalić i wypadało podzielić się dobra nowina też i z moim szefem. Niestety miałam kilka podobnych zdjęć z jednego ujęcia i do kilku koleżanek oraz do szefa poszło przez przypadek nie to co przygotowałam, a takie właśnie po karmieniu z cycem pchającym sie w kadr :laugh2::laugh2: na szczęście nie w całej okazałości ale nie da się nie poznać co to:laugh2:
Myślałam że pod ziemię się zapadnę. Dobrze że za rok, jak wrócę do pracy, dawno pójdzie to w zapomnienie :laugh2:no porażka życia normalnie :no2:

Do góry