reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Boze strzelcie mi w leb! Moje dziecko urzadza sobie dzisiaj cyckowy maraton, godzine temu wisial 40 minut na cycku, 20 minut drzemki i obudzil sie z takim wrzaskiem, ze myslalam ze ma atak kolki. A moje dziecie po prostu takie glodne po tej drzemce bylo!! Normalnie jak zaglodzony[emoji23] a teraz urzadzil sobie przytulanie do sutka i patrzy na mnie jednym okiem czy mu nie zabieram[emoji85]

Ja nie mialam zadnych zalecen co do probiotyku i nic nie daje. Mojemu Boryskowi tez caly czas oczko ropieje i juz bierze 4 abtybiotyk. Od wyjscia ze szpitala caly czas ten problem. Przedwczoraj mial pobrane wymazy z obu oczu i zobaczymy.. cale szczescie, ze mamy znajomego okuliste to nie ma prablemow z wizytami.

Ja nie mialam zadnych zalecen co do probiotyku i nic nie daje. Mojemu Boryskowi tez caly czas oczko ropieje i juz bierze 4 abtybiotyk. Od wyjscia ze szpitala caly czas ten problem. Przedwczoraj mial pobrane wymazy z obu oczu i zobaczymy.. cale szczescie, ze mamy znajomego okuliste to nie ma prablemow z wizytami.
Moja kolezanka z corcia miala te same problemy ,i nic nie pomagalo doslownie NIC [emoji51] az trafila na jakas doktor ktora powiedziala aby sprobowala szamponem podczas kapieli jakby niby "wpadl" do oczka i jak reka odjol [emoji32] przeszlo odrazu po kilku miesiacach walki [emoji32][emoji44]

A antybiotyk zakładasz czy zakraplasz do oczka czy doustny macie?

A mocno wam te oczka ropieja? Bo malemu troszke tez jedno, ale delikatnie i pediatra nic na to nie powiedziala
Mojej ropieje głównie po nocy, w ciągu dnia nie ma problemu i jak popłacze to też trochę, mielismy krople geomicinun czy jakos tak a teraz zalecenie ze tylko woda przegotowana przemywać. Jak uda mi sie znalezc okuliste to ciekawa jestem czy zrobi wymaz czy da kolejne krople, chyba ze samo przejdzie bo i tak jest duzo lepiej niz było a jak takie terminy to kto wie jak będzie...

reklama
Moi jeszcze tyle nie jedzą. Ale liczę się z tym że jak zaczną tak fest rosnąć to zacznie się kursowanie do lodówki :rolleyes2:
Narazie najwięcej idzie na ciuchy
Tym bardziej że my z zadupia więc jak jedziemy z nimi to wtedy jak wyrastaja. I zostawiamy w sklepie kolo 7 stów. Najczęściej sezonowo wiosna i jesień .
Bo tak w ciągu roku to sporadycznie
Ja też kupuję hurtem na wiosnę i jesień..
Jedyne co kupuję w ciągu roku to buty i kapcie ;)

Do góry