reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Boze strzelcie mi w leb! Moje dziecko urzadza sobie dzisiaj cyckowy maraton, godzine temu wisial 40 minut na cycku, 20 minut drzemki i obudzil sie z takim wrzaskiem, ze myslalam ze ma atak kolki. A moje dziecie po prostu takie glodne po tej drzemce bylo!! Normalnie jak zaglodzony[emoji23] a teraz urzadzil sobie przytulanie do sutka i patrzy na mnie jednym okiem czy mu nie zabieram[emoji85]

Ja nie mialam zadnych zalecen co do probiotyku i nic nie daje. Mojemu Boryskowi tez caly czas oczko ropieje i juz bierze 4 abtybiotyk. Od wyjscia ze szpitala caly czas ten problem. Przedwczoraj mial pobrane wymazy z obu oczu i zobaczymy.. cale szczescie, ze mamy znajomego okuliste to nie ma prablemow z wizytami.

Ja nie mialam zadnych zalecen co do probiotyku i nic nie daje. Mojemu Boryskowi tez caly czas oczko ropieje i juz bierze 4 abtybiotyk. Od wyjscia ze szpitala caly czas ten problem. Przedwczoraj mial pobrane wymazy z obu oczu i zobaczymy.. cale szczescie, ze mamy znajomego okuliste to nie ma prablemow z wizytami.
Moja kolezanka z corcia miala te same problemy ,i nic nie pomagalo doslownie NIC [emoji51] az trafila na jakas doktor ktora powiedziala aby sprobowala szamponem podczas kapieli jakby niby "wpadl" do oczka i jak reka odjol [emoji32] przeszlo odrazu po kilku miesiacach walki [emoji32][emoji44]

A antybiotyk zakładasz czy zakraplasz do oczka czy doustny macie?

A mocno wam te oczka ropieja? Bo malemu troszke tez jedno, ale delikatnie i pediatra nic na to nie powiedziala
Mojej ropieje głównie po nocy, w ciągu dnia nie ma problemu i jak popłacze to też trochę, mielismy krople geomicinun czy jakos tak a teraz zalecenie ze tylko woda przegotowana przemywać. Jak uda mi sie znalezc okuliste to ciekawa jestem czy zrobi wymaz czy da kolejne krople, chyba ze samo przejdzie bo i tak jest duzo lepiej niz było a jak takie terminy to kto wie jak będzie...

reklama
Moi jeszcze tyle nie jedzą. Ale liczę się z tym że jak zaczną tak fest rosnąć to zacznie się kursowanie do lodówki :rolleyes2:
Narazie najwięcej idzie na ciuchy
Tym bardziej że my z zadupia więc jak jedziemy z nimi to wtedy jak wyrastaja. I zostawiamy w sklepie kolo 7 stów. Najczęściej sezonowo wiosna i jesień .
Bo tak w ciągu roku to sporadycznie
Ja też kupuję hurtem na wiosnę i jesień..
Jedyne co kupuję w ciągu roku to buty i kapcie ;)

Do góry