Hihi może wręcz przeciwnie! woła - nawołuje gorzej jakby było LEJ GEJUrodziłam homofoba! Od rana tylko "EJ! GEJ!"
reklama
Ja mam 1 DADA i 5kg a pewnie ponad 5kg dziecko i są ok. Dopiero niedawno jakoś po 4/5 tydzień życia zeszliśmy z zerówek. Miki mimo że nabiera dzidziowych fałd na udach w okolicach zadka jest szczuplutki bardzo i jakoś mu te 1 pasują ale pamiętam że jego bracia obaj po 4 tyg. życia już na 2 jechali..Mój też waży 4300 i już zakładamy 2 te z dady 2 są takie jak 1 pampersa .
Nie doczytałam ale co przesrywa do łopatek czy przesikuje? Na przesrywanie nic nie piradzisz bo to kwestia ciśnienia i gęstości kału... na przesikiwanie to przy chłopcach siurek w dół i porządnie zapiąć...Zakładam już 2 właśnie . Dzisiaj to nawet wypróbowałam nie dady ale pampersa i to samo . Mam jeszcze z Rossmanna może one będą jakieś bardziej chłonne i pojemne .
Adell1994
Fanka BB :)
Ja tak miałam ostatnio jak mały płakał od 15 do wieczora . To ja w końcu usiadłam z nim i też się rozpłakałam z tej bezsilności .Ale się darl od 9do prawie 12 już wyłam z nią bo ileż mozna patrzeć na swoje dziecko jak ryczy, wy też już czasami nie dajecie rady i też płaczecie z dziexkoem? Czuję że zawalam wszystko,
Ogarnęłam co miałam duuuzo prania, Pościeli, podlogi, kwiatki itd mąż ma na zamówienie torty i sterty do cięcia tego drzewa co przywiozł ja nie wiem kiedy my usiądziemy w weekend i będziemy patrzeć z nudów na nasze wszystkie grzeczne dzieci jak się bawią....
Adell1994
Robi taką kupę że aż górą pampersa wylatuje . Dzisiaj już dwa razy taką zrobił i myślę że to nie wina pampersów tylko tak jak piszesz ilości i gęstości.Nie doczytałam ale co przesrywa do łopatek czy przesikuje? Na przesrywanie nic nie piradzisz bo to kwestia ciśnienia i gęstości kału... na przesikiwanie to przy chłopcach siurek w dół i porządnie zapiąć...
Adell1994
Dziewczyny co najlepiej na przeziębienie ? Patrzyłam na Internecie to tam co strona to sprzeczne informacje, na jednej żeby pić herbatę z cytryną na drugiej żeby nie bo cytryna to silny alergen , to samo odnośnie miodu . Macie jakieś sprawdzone sposoby czy lepiej udać się do lekarza ?
Tak. 3w1, Hib i pneumokoki plus rota doustne.Szczepilas w ten sam dzien na wszystko?
Nic nie zawalasz. Jesteś najlepszą matką na świecie dla swojego Damianka!!! I nawet nie myśl inaczej. Jesteś po prostu przemęczona. To minie. Trzymaj się!Ale się darl od 9do prawie 12 już wyłam z nią bo ileż mozna patrzeć na swoje dziecko jak ryczy, wy też już czasami nie dajecie rady i też płaczecie z dziexkoem? Czuję że zawalam wszystko,
Ogarnęłam co miałam duuuzo prania, Pościeli, podlogi, kwiatki itd mąż ma na zamówienie torty i sterty do cięcia tego drzewa co przywiozł ja nie wiem kiedy my usiądziemy w weekend i będziemy patrzeć z nudów na nasze wszystkie grzeczne dzieci jak się bawią....
Martyna właśnie ma i gruby brzuszek i nóżki, więc większe te pampersy muszą być [emoji33]Ja mam 1 DADA i 5kg a pewnie ponad 5kg dziecko i są ok. Dopiero niedawno jakoś po 4/5 tydzień życia zeszliśmy z zerówek. Miki mimo że nabiera dzidziowych fałd na udach w okolicach zadka jest szczuplutki bardzo i jakoś mu te 1 pasują ale pamiętam że jego bracia obaj po 4 tyg. życia już na 2 jechali..
Normalnie większość leków można. Ja brałam Tantum Verde na gardło w sprayu, wodę morską do nosa Sinupled czy coś takiego, a na kaszel Mucosolvan możesz, Flegaminę itp.Dziewczyny co najlepiej na przeziębienie ? Patrzyłam na Internecie to tam co strona to sprzeczne informacje, na jednej żeby pić herbatę z cytryną na drugiej żeby nie bo cytryna to silny alergen , to samo odnośnie miodu . Macie jakieś sprawdzone sposoby czy lepiej udać się do lekarza ?
Mama7
Ja tak mam z tym płaczem.. ostatnio często nawet..Ale się darl od 9do prawie 12 już wyłam z nią bo ileż mozna patrzeć na swoje dziecko jak ryczy, wy też już czasami nie dajecie rady i też płaczecie z dziexkoem? Czuję że zawalam wszystko,
To sobie wyobraźcie dni gdy ryczy od 4:30 rano do 21:30 wyje na spacerze i przy cycu i bez i śpi po 5 minut raz na 1h. Miki miał takie dwa dni w 3 czy 4 dniowym odstępie..Ja tak miałam ostatnio jak mały płakał od 15 do wieczora . To ja w końcu usiadłam z nim i też się rozpłakałam z tej bezsilności .
reklama
I siły wyrzutu. To samo mi Kacper robił jak walnął to po szyję...Robi taką kupę że aż górą pampersa wylatuje . Dzisiaj już dwa razy taką zrobił i myślę że to nie wina pampersów tylko tak jak piszesz ilości i gęstości.