Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Pol bloga juz przeczytalam, a do tego jeszcze nie doszlam. Ciekawe, jak zawsze u niej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pol bloga juz przeczytalam, a do tego jeszcze nie doszlam. Ciekawe, jak zawsze u niej.
A moze sprobuj na noc zakladac wieksze pieluszki?Może być
U mnie w nocy klasycznie kupa z przebraniem nie tylko pampersa ale i ubranka . Teraz na noc zakładam mu tylko pajacyki bo jakbym miała mu zdjąć przez głowę takie brudne body to nadawałby się tylko do kąpania
Moj codziennie jest taki "łaskawy" dla mnieMój syn jest dla mnie bardzo łaskawy mogę robić wszystko co zaplanowałam, ale pod warunkiem że z nim na rękach
Witaj pracowita soboto
Jesteś pewna że to od tego?Jednak mam pecha. Jednorazowe podanie smoczka i młody już zaczął źle ssać i doprowadził mnie do zapalenia. Dziś mamy gości a ja z gorączką. No to eko-sreko smoczek ląduje w koszu.
Ja ciągle jedynki... młody już pewnie z 5kg na pewno więcej niż 4300Muszę szybko zużyć jedynki
U nas oryginalne z Pampersa to już dawno 2. Mała waży obecnie 5.3kg. z Babydream (Rossmann) i Lupilu (Lidl) mamy 3.Witam dzień będzie baaardzo zajęty mąż już pojechał po drzewo, zmieniamy pościel dzieciom, muszę wywalić pelargonie pochwac donice do piwnicy itd itd spacer zaliczyć dobrze ze mam żurek z wczoraj także zabieram się za ogarnięcia pokoju, idę się kąpać i do roboty w międzyczasie że stekajacym bo przecież nie może być aż taka łatwo...
Jakie wasze miesięczne maluchy noszą rozm pampersow? Kurde mam za dużo jedynek teściówa kupiła jedynki martwię się że będą małe niby na opakowaniu do 5kg a moj już waży 4300 a mam 11 paczek w sumie
My też zwykłe szczepionki plus pneumokoki i rota doustna.co do szczepień to ja chce zwykłymi szczepic rota i pneumokoki. A Wy robicie pneumokoki?
Tak ja pneumokoki i rotawirusyco do szczepień to ja chce zwykłymi szczepic rota i pneumokoki. A Wy robicie pneumokoki?
Mój też waży 4300 i już zakładamy 2 te z dady 2 są takie jak 1 pampersa .Witam dzień będzie baaardzo zajęty mąż już pojechał po drzewo, zmieniamy pościel dzieciom, muszę wywalić pelargonie pochwac donice do piwnicy itd itd spacer zaliczyć dobrze ze mam żurek z wczoraj także zabieram się za ogarnięcia pokoju, idę się kąpać i do roboty w międzyczasie że stekajacym bo przecież nie może być aż taka łatwo...
Jakie wasze miesięczne maluchy noszą rozm pampersow? Kurde mam za dużo jedynek teściówa kupiła jedynki martwię się że będą małe niby na opakowaniu do 5kg a moj już waży 4300 a mam 11 paczek w sumie
WspółczujęJednak mam pecha. Jednorazowe podanie smoczka i młody już zaczął źle ssać i doprowadził mnie do zapalenia. Dziś mamy gości a ja z gorączką. No to eko-sreko smoczek ląduje w koszu.
Zakładam już 2 właśnie . Dzisiaj to nawet wypróbowałam nie dady ale pampersa i to samo . Mam jeszcze z Rossmanna może one będą jakieś bardziej chłonne i pojemne .Dopiero wstalismy . Odslonilam i otworzylam okna, nastawilam owsianke (ktora od razu musialam wylaczyc), dalismy cyca, patrze jak moj dzieć sie przeciaga. Aha i znowu cyc...
A moze sprobuj na noc zakladac wieksze pieluszki?