reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dopiero wstalismy ;). Odslonilam i otworzylam okna, nastawilam owsianke (ktora od razu musialam wylaczyc), dalismy cyca, patrze jak moj dzieć sie przeciaga. Aha i znowu cyc...
Może być :D
U mnie w nocy klasycznie kupa z przebraniem nie tylko pampersa ale i ubranka . Teraz na noc zakładam mu tylko pajacyki bo jakbym miała mu zdjąć przez głowę takie brudne body to nadawałby się tylko do kąpania :D
A moze sprobuj na noc zakladac wieksze pieluszki?

Witam dzień będzie baaardzo zajęty mąż już pojechał po drzewo, zmieniamy pościel dzieciom, muszę wywalić pelargonie pochwac donice do piwnicy itd itd spacer zaliczyć dobrze ze mam żurek z wczoraj także zabieram się za ogarnięcia pokoju, idę się kąpać i do roboty w międzyczasie że stekajacym bo przecież nie może być aż taka łatwo...

Jakie wasze miesięczne maluchy noszą rozm pampersow? Kurde mam za dużo jedynek teściówa kupiła jedynki martwię się że będą małe niby na opakowaniu do 5kg a moj już waży 4300 a mam 11 paczek w sumie
U nas oryginalne z Pampersa to już dawno 2. Mała waży obecnie 5.3kg. z Babydream (Rossmann) i Lupilu (Lidl) mamy 3.
co do szczepień to ja chce zwykłymi szczepic rota i pneumokoki. A Wy robicie pneumokoki?
My też zwykłe szczepionki plus pneumokoki i rota doustna.

Witam dzień będzie baaardzo zajęty mąż już pojechał po drzewo, zmieniamy pościel dzieciom, muszę wywalić pelargonie pochwac donice do piwnicy itd itd spacer zaliczyć dobrze ze mam żurek z wczoraj także zabieram się za ogarnięcia pokoju, idę się kąpać i do roboty w międzyczasie że stekajacym bo przecież nie może być aż taka łatwo...

Jakie wasze miesięczne maluchy noszą rozm pampersow? Kurde mam za dużo jedynek teściówa kupiła jedynki martwię się że będą małe niby na opakowaniu do 5kg a moj już waży 4300 a mam 11 paczek w sumie
Mój też waży 4300 i już zakładamy 2 :) te z dady 2 są takie jak 1 pampersa .

reklama
Dopiero wstalismy ;). Odslonilam i otworzylam okna, nastawilam owsianke (ktora od razu musialam wylaczyc), dalismy cyca, patrze jak moj dzieć sie przeciaga. Aha i znowu cyc...

A moze sprobuj na noc zakladac wieksze pieluszki?
Zakładam już 2 właśnie . Dzisiaj to nawet wypróbowałam nie dady ale pampersa i to samo . Mam jeszcze z Rossmanna może one będą jakieś bardziej chłonne i pojemne .

Do góry