Adell1994
Fanka BB :)
Mój dzisiaj tak samo , jak nie śpi to na rękachUla też ostatnio rączki .......
Kiedy pośpi to pośpi ale tak to LĄCUCHNYYYYY
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dzisiaj tak samo , jak nie śpi to na rękachUla też ostatnio rączki .......
Kiedy pośpi to pośpi ale tak to LĄCUCHNYYYYY
Aniu, a jak zmienilo sie jego ssanie? I zapalenie zrobilo sie juz po jednym dniu smoka? - masakraJednak mam pecha. Jednorazowe podanie smoczka i młody już zaczął źle ssać i doprowadził mnie do zapalenia. Dziś mamy gości a ja z gorączką. No to eko-sreko smoczek ląduje w koszu.
Musza byc takie, ktore "zlapia"...przeciez to miesieczny maluszekZakładam już 2 właśnie . Dzisiaj to nawet wypróbowałam nie dady ale pampersa i to samo . Mam jeszcze z Rossmanna może one będą jakieś bardziej chłonne i pojemne .
Juz doczytalam, ze pisalas o tym.Aniu, a jak zmienilo sie jego ssanie? I zapalenie zrobilo sie juz po jednym dniu smoka? - masakra
I pneumokoki, bo sa obowiazkowe teraz. Wszystko w jeden dzien?Ja szczepie normalnie, nie 6w1, plus rota
Szczepilas w ten sam dzien na wszystko?Niee. Nie chciałabym tak szybko kolejnego. Muszę odsapnąć po tej cesarce..Ja tak samo [emoji106]Zobaczymy, co to wyjdzie [emoji1]
Pneumokoki sa obowiazkoweco do szczepień to ja chce zwykłymi szczepic rota i pneumokoki. A Wy robicie pneumokoki?