reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czyli co kolejny dzidziuś jakoś maj/czerwiec :-D
Niee. Nie chciałabym tak szybko kolejnego. Muszę odsapnąć po tej cesarce..
Ja szczepie normalnie, nie 6w1, plus rota
Ja tak samo [emoji106]
To ja od 6 tygodni nic i usycham, a co dopiero 10 miesięcy :D
Oj plan dobry , ciekawe co na to Martyna :D czy da wam się w spokoju nacieszyć sobą :)
Zobaczymy, co to wyjdzie [emoji1]

reklama
pochwalę się ze dzis rano na 15 dzień odpadł wkoncu ten nieszczęsny pępek. może wczorajsza sesja zdjęciowa z przebieraniem w tym pomogła bo jeszcze wieczorem przy czyszczeniu bylo troszke krwi a dzis rano juz po problemie. W pepku mamy troszke sladu po krwi wiec czym to teraz czyścić?

pochwalę się ze dzis rano na 15 dzień odpadł wkoncu ten nieszczęsny pępek. może wczorajsza sesja zdjęciowa z przebieraniem w tym pomogła bo jeszcze wieczorem przy czyszczeniu bylo troszke krwi a dzis rano juz po problemie. W pepku mamy troszke sladu po krwi wiec czym to teraz czyścić?

Ja czyscilam octeniseptem dalej po odpadnieciu, bo tez bylo jeszcze troszke krewki

Patyczkiem i np. gencjaną

Oscenisept i potyczkiem do ucha ja tam robiłam nam też dwa tyg się trzymal

Witam dzień będzie baaardzo zajęty mąż już pojechał po drzewo, zmieniamy pościel dzieciom, muszę wywalić pelargonie pochwac donice do piwnicy itd itd spacer zaliczyć dobrze ze mam żurek z wczoraj także zabieram się za ogarnięcia pokoju, idę się kąpać i do roboty w międzyczasie że stekajacym bo przecież nie może być aż taka łatwo...

Jakie wasze miesięczne maluchy noszą rozm pampersow? Kurde mam za dużo jedynek teściówa kupiła jedynki martwię się że będą małe niby na opakowaniu do 5kg a moj już waży 4300 a mam 11 paczek w sumie

Witam dzień będzie baaardzo zajęty mąż już pojechał po drzewo, zmieniamy pościel dzieciom, muszę wywalić pelargonie pochwac donice do piwnicy itd itd spacer zaliczyć dobrze ze mam żurek z wczoraj także zabieram się za ogarnięcia pokoju, idę się kąpać i do roboty w międzyczasie że stekajacym bo przecież nie może być aż taka łatwo...

Jakie wasze miesięczne maluchy noszą rozm pampersow? Kurde mam za dużo jedynek teściówa kupiła jedynki martwię się że będą małe niby na opakowaniu do 5kg a moj już waży 4300 a mam 11 paczek w sumie
U nas 1 tylko 1 paczka, teraz 2, ale czuje że już niedługo. Mamy 2 paczki 2

Mój syn jest dla mnie bardzo łaskawy mogę robić wszystko co zaplanowałam, ale pod warunkiem że z nim na rękach :D
Witaj pracowita soboto

Załączniki

• DSC_2611.JPG
    DSC_2611.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 144
reklama
Do góry