KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Moja poszła spać po 1h dopiero wstała i karmimy [emoji6]Hihi no mój po takim śnie pewnie tydzień by świrował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja poszła spać po 1h dopiero wstała i karmimy [emoji6]Hihi no mój po takim śnie pewnie tydzień by świrował
A wy jeszcze nie śpicie?
Berek.
U Nas noc taka sobie... Jakoś się często przebudzałam... młody nie wył czy coś ale wypierał tego kupola i takie odgłosy mnie wybudzają. Szczególnie że wyspalam się w dzień. A snily mi sie takie pierdoly.... Plynelam statkiem. Jechalam pociagiem i autobusem. Bylam na żydowskim weselu. Spiewalam hava nagillah. Tanczylam walca z kapitanem. Dawid Podsiadło oddał mi 5 zl. A po karpiu na talerzu zostaly drobne osci i matrchewka...
Goj, Wklej link do artykuluWidzisz. W ogóle fajny ten art. np. żeby łóżeczko w dupę nie parzyło ma się dziecku kojarzyć tylko ze snem nie odkładać go tam gdy nie śpi lub nie jest senne że w ciągu dnia i czasu czuwania to maty bujaczki itp. No i wyciągnąć z łóżeczka wszystko co do spania zbędne. Było też żeby nie wybudzać jak zasnie podczas jedzenia. Że nawet 100 drzemek po 5 minut dla rozwoju dziecka jest za..ste i takie tam.
Przyznaj sie co bierzesz?Berek.
U Nas noc taka sobie... Jakoś się często przebudzałam... młody nie wył czy coś ale wypierał tego kupola i takie odgłosy mnie wybudzają. Szczególnie że wyspalam się w dzień. A snily mi sie takie pierdoly.... Plynelam statkiem. Jechalam pociagiem i autobusem. Bylam na żydowskim weselu. Spiewalam hava nagillah. Tanczylam walca z kapitanem. Dawid Podsiadło oddał mi 5 zl. A po karpiu na talerzu zostaly drobne osci i matrchewka...
Link do: 5 rzeczy, których nie wiesz o niemowlęcych drzemkachGoj, Wklej link do artykulu
Mówiłam już że nie jestem całkiem normalnaPrzyznaj sie co bierzesz?
To ja od 6 tygodni nic i usycham, a co dopiero 10 miesięcyU nas 5.5 h snu ciurkiem [emoji106] zobaczymy, ile teraz pośpi. Najadła się i zasnęła przy piersi, więc szybka akcja [emoji23]Nic nie mów o seksie, bo ja uschnę. Od 10 miesięcy posucha i kwitnę! Miałam mieć teraz kontrolę u gina w czwartek, ale P się zamienił z kolegą na dyżur i nie było komu z dzieckiem zostać. Teraz wizyta dopiero 22.10. Czekam tylko na zielone światło i nie wyjdziemy z łóżka przez tydzień [emoji12] [emoji15] [emoji33]