K
Kkk88
Gość
Możliwedziewczyny ? Czy to możliwe ze test który wykonalam dziś pokazuje bladsza kreskę niż wczoraj ? Test innej firmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możliwedziewczyny ? Czy to możliwe ze test który wykonalam dziś pokazuje bladsza kreskę niż wczoraj ? Test innej firmy
To co. Jednak nie informujesz go?Jutro chyba pojade na bete . i będę pewniejsza.
Informuje. Zaraz z nim pogadamTo co. Jednak nie informujesz go?
Daj znać jak reakcjaInformuje. Zaraz z nim pogadam
Aaaa.. kup sobie test clearblue on ci tygodnie pokazujeWiecie cooo... Hahahah pokazalam mu testy ;D a on widzi jedna kreskę... I mówi ze nie jestem. I żebym nie schizowala
Idź na betę mój też nie dowierzał ale wysłałam go po badanie to przyjechał szczęśliwy i mówi że jestem [emoji4]Wiecie cooo... Hahahah pokazalam mu testy ;D a on widzi jedna kreskę... I mówi ze nie jestem. I żebym nie schizowala
Wybacz..Ale jak dla mnie trochę mało odpowiedzialna reakcja z jego strony..Wiecie cooo... Hahahah pokazalam mu testy ;D a on widzi jedna kreskę... I mówi ze nie jestem. I żebym nie schizowala