eve25białystok
Fanka BB :)
Tak samo myślę... Ale cóżWybacz..Ale jak dla mnie trochę mało odpowiedzialna reakcja z jego strony..
..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak samo myślę... Ale cóżWybacz..Ale jak dla mnie trochę mało odpowiedzialna reakcja z jego strony..
Dostane go w aptece normalnie ?Aaaa.. kup sobie test clearblue on ci tygodnie pokazuje
Tez tak uważam...Tak samo myślę... Ale cóż
..
Nie wiem niestety..musiałabys zapytać. Tak wygląda opakowanieDostane go w aptece normalnie ?
Juz patrzylam w necir. Ja w aptece obok swojego salonu dostałam jakiś takiNie wiem niestety..musiałabym zapytać. Tak wygląda opakowanie
mój też na początku niedowierzal..wymyślił że to na pewno nie jest prawda i że pewnie jakiś test wadliwy[emoji33][emoji33][emoji33]Dostane go w aptece normalnie ?
Wiesz to tak naprawdę nie jest ważne jaki test zrobisz. Jeśli wyjdzie pozytywny to każdy inny również wyjdzie tylko to ułatwienie że tu masz pokazane tygodnie więc nie musiałabyś iść na krew..wtedy może by do niego to doszło.. Ja kupiłam jeden w rozssmanie jakiś zwykły i w aptece też jakiś zwykły.. na obu była różna intensywność A były robione w tym samym czasieJuz patrzylam w necir. Ja w aptece obok swojego salonu dostałam jakiś taki
Czytalam na temat tego testu ze jakiś lewy jest. No nic jutro skocze na krew.Wiesz to tak naprawdę nie jest ważne jaki test zrobisz. Jeśli wyjdzie pozytywny to każdy inny również wyjdzie tylko to ułatwienie że tu masz pokazane tygodnie więc nie musiałabyś iść na krew..wtedy może by do niego to doszło.. Ja kupiłam jeden w rozssmanie jakiś zwykły i w aptece też jakiś zwykły.. na obu była różna intensywność A były robione w tym samym czasie