KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 906794
Z drugorodnym [emoji173]
Mnie on się neurologicznie nie podoba zbytnio... zachodzące słoneczko i ta głowa ciągle preferuje jedną stronę...
Ale fryzurka szalona [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 906794
Z drugorodnym [emoji173]
Mnie on się neurologicznie nie podoba zbytnio... zachodzące słoneczko i ta głowa ciągle preferuje jedną stronę...
Spiworek do wozka. Taki szyty z minky.A co dostałaś?
Ja dziś po raz pierwszy dalam120ml bo już widzę po nim że ciągnie i ciągnie a mleko się skończyło i nie myliłam się bo wciągnął całe 120ml widać potrzebuje a według normy na opakowaniu jest ok i WD wtorek 4tyg skończy
No chyba odsypiala, a dziś jest bis już jesteśmy po spacerze teraz leży i próbuje gadaćMoże odsypia wczorajsze harce
SuperSpiworek do wozka. Taki szyty z minky.
No chyba odsypiala, a dziś jest bis już jesteśmy po spacerze teraz leży i próbuje gadać
MOPSy dziś strajkująTeż czekam na list z mops o decyzję i też mają mnie w dupie.....