reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurcze moja księżniczka wczoraj od 18 nie spala tylko chciała gadać i imprezować poszła spać dopiero po 12 w nocy ale to też już ja na siłę uspałam bujaniem .. O czwartej rano budzę się bo juz mi sie chyba taki zegarek włączył.. sprawdzam młodą a ona śpi no to mówię niech śpi i tak spala do 8 rano obudziłam ja na mleko i zmianę pampersa i dalej śpi ... W między czasie na mleko raz się obudziła .. kurczę zaczynam się martwić temp.zmierzyłam nie ma.. A ona dalej śpi ..

reklama
Jak skończy 3 tygodnie to u mnie mówili że mogę podawać 110ml -120ml więc na początku podawałam 110ml przez 3 dni a później zauważyłam że mała szuka wiece j więc sama zwiększyłam do 120ml
I dzisiaj lekarka mi powiedziała że jak mała się wzbudza co 4.5h do 5h w nocy to mogę jej podać 130ml jeżeli tyle zechce zjeść . Moja skończyła 4tyg wczoraj

Chyba zwiększę mu trochę dawki, bo tez mam wrażenie ze nie zawsze się najada biedak :(

Ja po tych dwoch godzinach stweirdzilam, ze nie dam rady dluzej i musze go na chwile odlozyc i rozprostowac kosci, mysle sobie- trudno, bedzie chcwile wrzeszczal. A on bezczelnie zasnal z usmiechem w lozeczku [emoji23]
Mój tak samo , mówię że już nie mam siły go nosić i odkładam do łóżeczka i ma spać a on zasnął :D

Chyba zwiększę mu trochę dawki, bo tez mam wrażenie ze nie zawsze się najada biedak :(
Mojej Zuzi robię 90 i tego nie wypija nawet do końca oczywiście jeszcze wypija to jesZcze na dwie raty i to pije prawie przez godzinę .. najpierw wypije ok 80 robimy odbijanko i pozniej kończy.. a dziś skończyła 5 tygodni nie wiem czy to nie za mało..

20181012_085815.jpg

Z drugorodnym ❤

Rozwija sie jak szalony ten Twoj Miki! Moj wycieczki robi tylko do sutka jak go poloze na brzuchu swoim[emoji14]

Mnie on się neurologicznie nie podoba zbytnio... zachodzące słoneczko i ta głowa ciągle preferuje jedną stronę...

Załączniki

• 20181012_085815.jpg
    20181012_085815.jpg
    651,2 KB · Wyświetleń: 342
Hahahah moj tez :D

Dziewczyny podajecie wit c?
Sob8e jak nie zapomnę dziecku nie

A już 9. Noooo co jesttttt
Nic. cisza. zero. null a o 15 zryw do domu mają :(

Kombinator jeden a i tak do dowodu to ma dopiero paskudne zdj
Do dowodu ja mam takie jak z kroniki policyjnej... 10 lat bez prokuratora

Że w internecie to wiem ale jednej książeczki nie będę zamawiać
Więc wolała bym stacjonarnie jakoś
No mówię w AUCHAN za 8 zyla

Naspał się... łóżko zdazylam poscielic... sprzatnelismy kupę, daliśmy cyca. Teraz śpi na kolankach... dzień jak codzień ;)
A chciałam mu kilka ładnych fotek pstryknac, żeby wysłać koleżankom z pracy z podziękowaniami za prezent. Śpiącego dostaną, bo przy cycku nie wypada ;)

reklama
Do góry