reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Serio? Bo ja jak na swój patrzę to się czasem boję że nie zniknie o_O
Niby nie mam dużego brzucha, całkiem płaski się już robi ale dżaba jest (dżaba czyli robocza nazwa tego wałka)
Szczególnie z prawej strony mam tak mocno podcięty ten brzuch.
Zniknie w końcu ;) ja przestałam na to zwracać uwagę i tak dzisiaj patrzę i faktycznie się zmniejszył :)

Ula cały dzień wczoraj grzecznie. Cycanie też normalnie.
Przyszedł wieczór i ryk.
W sensie przy cycu wieczornym.
Dostawiam ją a ona zamiast pić to się bawi. Raz pociągnie, potem już puszcza, potem nie może trafić do buzi, jak trafi to chyba z wrażenia że trafiła wypluwa .
I denerwuje się przy tym.
W nocy tak samo tylko nie płacze (chwała!)
Pokarm mam wiec nie wiem o co jej chodzi

To jakiś skok? Czy wasze dzieciaki też tak czasem mają/miały ?
Moj to samo jakby obraza na cycki. Cycnie dwa razy plaxz i wypuszcza cycka. Nerwowo szuka lapie k tak w kolo macieju...

Kasiaczek same nerwy z tymi maluchami, dobrze że byłaś czujna, ja nawet nie wiedziałam że zapadniete ciemiaczko to oznaka odwodnienia.seremida gratuluję zdania egzaminu :) mój syn po raz kolejny mnie obsikal przy zmianie pieluchy ;) u was też się zdarza fontanna? ;)
U mnie podczas przewijania już nie , ale podczas kąpieli to obowiązkowo :)
Dzisiaj to tak sikal że poleciało aż poza wanienkę :)

reklama
Do góry