Adell1994
Fanka BB :)
Też chciałabym to wiedzieć ...Dziewczyny, jak Wy to robicie, ze tak chudniecie? Moja waga stoi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też chciałabym to wiedzieć ...Dziewczyny, jak Wy to robicie, ze tak chudniecie? Moja waga stoi
Zniknie w końcu ja przestałam na to zwracać uwagę i tak dzisiaj patrzę i faktycznie się zmniejszyłSerio? Bo ja jak na swój patrzę to się czasem boję że nie zniknie
Niby nie mam dużego brzucha, całkiem płaski się już robi ale dżaba jest (dżaba czyli robocza nazwa tego wałka)
Szczególnie z prawej strony mam tak mocno podcięty ten brzuch.
Moj to samo jakby obraza na cycki. Cycnie dwa razy plaxz i wypuszcza cycka. Nerwowo szuka lapie k tak w kolo macieju...Ula cały dzień wczoraj grzecznie. Cycanie też normalnie.
Przyszedł wieczór i ryk.
W sensie przy cycu wieczornym.
Dostawiam ją a ona zamiast pić to się bawi. Raz pociągnie, potem już puszcza, potem nie może trafić do buzi, jak trafi to chyba z wrażenia że trafiła wypluwa .
I denerwuje się przy tym.
W nocy tak samo tylko nie płacze (chwała!)
Pokarm mam wiec nie wiem o co jej chodzi
To jakiś skok? Czy wasze dzieciaki też tak czasem mają/miały ?
Moj to samo jakby obraza na cycki. Cycnie dwa razy plaxz i wypuszcza cycka. Nerwowo szuka lapie k tak w kolo macieju...
O kurcze to co sie stalo?? Przegapilam?Ja tez tak mam od dwóch dni tylko ze ja muszę walczyć żeby jadł bo wychodzimy z odwodnienia
O kurcze to co sie stalo?? Przegapilam?
U mnie podczas przewijania już nie , ale podczas kąpieli to obowiązkowoKasiaczek same nerwy z tymi maluchami, dobrze że byłaś czujna, ja nawet nie wiedziałam że zapadniete ciemiaczko to oznaka odwodnienia.seremida gratuluję zdania egzaminu mój syn po raz kolejny mnie obsikal przy zmianie pieluchy u was też się zdarza fontanna?