reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Może już się przyzwyczaił tak jak Ci pisałam Bartek też darł się podczas kąpieli i mu samo przeszło z którąś tam kolejną...
Ja uwierzę jak pod rząd trzy kąpiele nie będzie się darl. :rolleyes2::rolleyes:

Jak będzie normalne światło wyślę wam te jego buźke ratujcie mnie czym mam to traktować aby było lepiej? Jak nie zejdzie to czeka na zmiana tego mleka ba pepti a wolałabym uniknac wyglada okropnie jego buzia wczoraj umylam mu wodą z emplientem i te strupki nad oczami bardziej suche :no:

reklama
Ja muszę przewijać bo ma tak zjeszczane pmapersy aż do przesady!!! Śmierdza i są ciężkie! A i wczoraj nie darl japy jak go kapalam więc sukces!
Ja.uzywam.bambiboo z.rosmana i.nic nie.smierdza.zakladam pampla.o 20.30 i spi z nim do rana...

Mam.drugie.karmienie. fajna.spokojna nocka ale wstaje.juz kawka i pewnie starszy o 6 wstanie

Koniec już dzieci powiedziałam!!!! Chociaz mam koleżanke co ma 5 jej syn chodz zmoimi. Do klasy i ma 3 latka oraz 9 miesięcy ja nie wiem jak ona ogarnia reszta starsi do szkoły chodza i wszyscy najlepiej się uczą! Zdają w wyróżnieniem, nagrodami, stypendium naukowej itd moja jedna.z blizniaczek dobrze się uczy ale ciągle jest właśnie za tym kolegą o jeden punkt, podziwiam ja normalnie, a ja wczoraj kupilam kilka ubranek dla moich... Już chyba po spaniu, mały wczoraj od 22 do 23 nie płakał tylko stekal, prezyl się jakby kupę chciał a tam nie ma i przez to nie spal
Ja też podziwiam ludzi którzy mają więcej niż troje czworo dzieci. Ale niektórzy są do tego stworzeni inni jak moi sąsiedzi z szóstką mniej... Ja bym nawet chciała gromadkę ale gdyby nie trzeba było w ciąży chodzić :-D

Ja uwierzę jak pod rząd trzy kąpiele nie będzie się darl. :rolleyes2::rolleyes:

Jak będzie normalne światło wyślę wam te jego buźke ratujcie mnie czym mam to traktować aby było lepiej? Jak nie zejdzie to czeka na zmiana tego mleka ba pepti a wolałabym uniknac wyglada okropnie jego buzia wczoraj umylam mu wodą z emplientem i te strupki nad oczami bardziej suche :no:
Kaśka i ktoś tu jeszcze jakąś maścią smarowały i zeszło szybko...

Ja.uzywam.bambiboo z.rosmana i.nic nie.smierdza.zakladam pampla.o 20.30 i spi z nim do rana...

Mam.drugie.karmienie. fajna.spokojna nocka ale wstaje.juz kawka i pewnie starszy o 6 wstanie
Ale to chyba zależy ile dane dziecko nasika bo mój ma zlane porządnie 4 pampersy jak go nie przewine to będzie obsikany z ubrankami niestety, ja używam narazie tych pmapers

GoJ, 5 już czemu nie piszesz?

Ja już nie wiem ile wstaje ale ten mój rozdarty za mlekiem zre i zre i nie poczeka aż mu zrobię tylko awantura,!! A taki miałam luz i spokój z moją trójka! Normalnie życie jak w Madrycie tacy duzi można wszystko zrobić, zaczekaja, zabrać ich mogę wszędzie to nie zachciało mi się jeszcze dziecka,!!! "to mam cieszę się bo chciałam ale czuję się ostatnio jak robot przytoczona
Nie mozesz.miec za dobrze :-) :-) :-)

Z mojej trojki Nina tez.wymaga najwircej uwagi. Ona nie umie sie sama uspokoic czy zasnac...tylko cyc do dzioba...meczace

Ja lecę śniadanka ogarniać a jutro młodszy tzn teraz średni ma ślubowanie także dopiero na 9:00 do szkoły z rodzicami...
A propos - mój karate kid
20181005_164408-1.jpg

Załączniki

• 20181005_164408-1.jpg
    20181005_164408-1.jpg
    160,6 KB · Wyświetleń: 330
reklama
Nie mozesz.miec za dobrze :-) :-) :-)

Z mojej trojki Nina tez.wymaga najwircej uwagi. Ona nie umie sie sama uspokoic czy zasnac...tylko cyc do dzioba...meczace
Wiem mój Adaś to było dziecko złoto nie płakało w ogóle do tej pory to mój synek mamusi grzeczny i kochany do tej pory o co nie poproszę słyszę "dobrze mamusiu" ♥

Do góry