kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Padam na twarz!!! Dosłownie mały trochę japke podarl ale już śpi zasnę na serialu pewnie...
Byłam u pediatry i za długo ma na twarzy ten trądzik! Podejrzewa alergie na mleko krowie co oznaką mówiła mogą być twarde kupy, ale daje mu szanse jeszcze dwa tygodnie wtedy będziemy myśleć ja daje mu bebiko to kazała zmienić na Bebiko 1 Ha (fot) skończeniu te co mam i zacznę podawać, Delicol mam podawać i Floractin, z tym że te mleko kosztuje opakowanie 28zl czyli podwójna cena tego zwykłego kupilam zobaczymy co się nie robi dla dzieci tylko niech ktoś mi powie że mam 500plus a ko mam ale nie dla siebie....
Mamy te które używają tych kropli Floractin czy wam też one na krótko wystarczają? Mi jakiś na 5dni a jest ich tylko 5ml a kosztują 35zl no jakiś kosmos ja je przechylam myślę nie chve lecieć a tam ich już nie ma
Zaraz poczytam bo byłem u mamy i nie byłoby czasu
No ja daje floractin. Tez na tyle starcza. Znaczy jak wyjmiesz z lodówki przed podaniem na chwile żeby były w temp pokojowej to długo wstrząsaj wymieszają się i na dłużej starcza bo tak to sama oliwa wierzchem idzie a osad na dole zostaje to na krócej starcza i chyba mniej skuteczne sa