reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A pogoda oczywiste boska.....

Na wieczorem mój syn wyciąga z plecaki kartę z informacją że na jutro maja przynieść jabłko, marchew, tarke i obieraczke suuuper żebym tylko miała marchew w domu z rana muszę zrobic zakupy szybkie nadowniona mam jutro u niego zebranie i położna też mam aha i dziś koledze wyrzucił szalik do rzeki hmmm coś musiało się dziać albo się bronił albo tak jak mówi niechcący ale jutro się dowiem, z lepszym info mąż wraca w czwartek cieszę się że powrocil do dawnej firmy...

reklama
Czyli nie jestem odosobniona w tym temacie, moi chłopcy nie faworyzowali jednej piersi, jadali z obydwóch równomiernie, bez nerwów i spinek. Kamil jedynie miewał kolki.
Ale u mnie Kacper i Bartek też jedli ładnie z obu. Teraz to karmienie w ogóle takie inne... Raz. Miki non stop wisi na cycku szczególnie w dzień i to różne odstępy i różna długość dojenia a tamci zazwyczaj systematycznie jedli i w dzień i w nocy no i żaden tyle nie cycał!! Dwa. tamtym jeden cycek na jeden posiłek starczał na następny posiłek dostawali drugi i tak na przemian..
A Miki jak się dorwie to ssie jednego potem drugiego a czasem jeszcze raz tego pierwszego...

Ja dopiero w czwartek mam wizytę i zobaczę jak przybiera.. mega mnie interesuje bo wydaje mi się, ze on ciagle mały.. i niby raczki z fałdkami to jednak chude..

W ogóle co ja się z nim mam dziś. Nic nie chce spać... jedzenie zwymiotował, potem ulał.. sika na potęgę, co godzinę mokry pampers, raz nawet obsikał i siebie i rożek.
Leży już w samym Body na krótki lekko przykryty i tylko tak się nie poci..

Muszę zainwestować w bujaczka bo nie mam pomysłu jak zająć i czym..
Bujaczek będzie ratować ci tylek tak jak mi i innym, później dojdzie mata, skoczek i jakoś damy rady

Moje marudne dziś dziecko poszło spać po 16stej i nadal śpi.. aż się boje tego jak to będzie jak wstanie [emoji85][emoji85][emoji85]

Kurczę ale on tak słodko wyglada jak śpi .. No cudo[emoji7][emoji7]

Bo jak wstanie i od krzyku mu włosy stają tak po bokach to wyglada jak Jack Nicholson w Lśnieniu [emoji23][emoji23][emoji23]

My dzis mamy miesiac. No i Ninka wazy 4540 bioderka ok teraz szalejemy na miescie zaraz karmienie i babcia zabiera mala na
spacer a ja do fryzjera...

Jak bedziecie szczepic?juz mnie pielegniarka zaatakowala :-)
Ja w przyszlym tygodniu mam szczepienie. Szczepie 6w1, rotawirus i pneumokoki doplacam do tych co maja 13 szczepow zamiast 10 refundowanych

Moje kochane dziecko śpi. Docycał do 20:00 i śpi... ciekawe czy znowu do 23:00 pośpi potem do 3:00 i o 6:00 witaj dniu... Jestem wieczorami zdołowana ostatnio nie wiem być może ze zmęczenia no i na wieczór wszystko się kumuluje.
Kacper płacze bo nie chce myć głowy. Jakby ktoś mu robił krzywdę największą na świecie... Kur.wa zwariuję za chwilę. U niego zabiegi higieniczne to jakby go żywym ogniem przypalali...
Bartek się awanturował o lekcje bo chce odrabiać na kolanie a ja na to nie pozwalam i ogólnie cyrk na kółkach... serio chyba te cholerne hormony jeszcze mnie męczą...
Mnie też jeszcze trzymają! Ale ogólnie na dzieci moje nie tylko tak od siebie zaczynam płakać

Moze spróbuj tego mleka ? Czemu alergia na mleko krowie ? Tzn dlatego że karmisz piersią, ? I jak długo utrzymuje się wam ten trądzik?
mleko-bebilon-1-z-pronutra.jpg

Załączniki

• mleko-bebilon-1-z-pronutra.jpg
    mleko-bebilon-1-z-pronutra.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 320
reklama
Moze spróbuj tego mleka ? Czemu alergia na mleko krowie ? Tzn dlatego że karmisz piersią, ? I jak długo utrzymuje się wam ten trądzik? Zobacz załącznik 905998
Nie ja daje mało swojego mleka, nie wiem czemu alergią tak powiedziała bo ma trądzik nadal czyli trzy tygodnie a powinno zejść, nie chve zmieniać marek mleka pochopnie bo brzuch mojej dziecka może tego nie znieść zostaję narazie przy bebiko tym ha zobaczymy ono podobno jest delikatne...

Do góry