K
Kkk88
Gość
Zapomniałam ci odpisać.. Ja w Londynie mieszkamJa z Kent
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomniałam ci odpisać.. Ja w Londynie mieszkamJa z Kent
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak racja tylko zapraszają mnie do siebie wiedzą że jestem w ciąży l, przyjeżdżam tylko na godzinę i 3 osoby w tym czasie spała jakieś 9 fajek. Godziny nie wytrzyma ?Popieram! Jak nie odpowiada co ktoś robi w swoim domu - pali papierosy, śpi ze zwierzętami, chodzi w butach, utrzymuje temperaturę 28st czy cokolwiek innego to po prostu nie chodzi się w gości do tego kogoś. U siebie w domu samemu ustalamy zasady i to odwiedzający muszą ich przestrzegać, jeśli im nie odpowiada to niech nie przychodzą. To każdego indywidualna sprawa nasza bo nie palimy a ich bo palą
No właśnie nie po to rzuciłam fajki żeby ciągle to wdychać, męża też ścigam może rzuci po co się truć [emoji4]Oczywiście, że godzinę bez fajek idzie wytrzymać, a palenie przy ciężarnej, to właśnie jest brak kultury. Nie spotkałam się w moim otoczeniu z takim podejściem, poza rodziną jednego wujka, do których zwyczajnie przestałam jeździć. Płód w łonie matki jest najbardziej narażony na powikłania związane z biernym paleniem, więc nie ma we mnie zgody na palenie przy ciężarnych, tak samo jak gotuje się we mnie na widok matki prowadzącej wózek z niemowlakiem z papierosem w dłoni. Dzieci to najsłabsze jednostki w naszym społeczeństwie i jesteśmy zobligowani je chronić. Jeśli tego nie pojmujemy, to sami chyba nie dorośliśmy.
Ja nie miałam nigdy. Współczuję..Dziewczyny a miała któraś z was coś takiego jak strzykanie spojenia łonowego bo ostatnio mi się to zdarza cholernie boli, przeważnie jak wstaje albo docisnęła do siebie uda
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom