reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja karmilam juz 3 razy, ale proba odlozenia do kosza konczy sie obudzeniem i zaczynamy proces od nowa :(
Ja zrobilam weganskie curry z dynia i na deser chia z mlekiem kokosowym, gruszkami i sliwkami. Dobre bylo :)
Jutro mam gosci i jak tylko Leon zasnie ide robic szarlotke...
Matko jedyna to ja jestem robot??! O nie to wy bo takie zarelko macie czas robić!

reklama
Moja tez potrafi tyle spać. Wstaje tylko na cycka i zmianę pampersa. Jeśli chodzi o dzień to nie ma problemów ze spaniem. Gorzej nocą.
Ja karmie piersią, mała przybiera sporo na wadze wiec myśle ze mam dobry pokarm.
Pierwsza córkę karmiłam 2tygodnie. Przy drugiej nie spodziewałam się, ze będę miała tyle pokarmu.
Wiec myśle ze wszystko jest okej [emoji846]
Czyli w dużej mierze zależy, jakiej jakości jest pokarm matki . [emoji6]

reklama
A jak tam u Was karmienie? Ile podajesz mm ? I jak mały spokojny?

Ja podaje 70 ( 2 tygodniowe dziecko) mały śpi 3-5 h bez przerwy. W nocy koło 2-3 się budzi to go zmieniam na śpiocha i karmie i do rana spokój. Nad ranem tak koło 7-8 jest nerwowy i ciężko go uśpić, ale u nas ciężko to Max 30 min także i tak luz...
Aż się boje to udostępnić bo zawsze jak coś napisze to potem się dzieje odwrotnie :(

Do góry