...współczujęHej hej!
Czytam i czytam... nadrabiam powoli [emoji846]
Jeśli chodzi o obiad u mnie dla domowników zapiekanka ziemniaczana z mozzarella i sosem śmietanowym a dla mnie rosół [emoji39]
Dziewczyny nie wyobrażacie sobie jaki koszmar przechodzimy od dwóch nocy
Mała totalnie nie planuje spać. Płacze niesamowicie. Tylko ręce i ręce... Eh..
Aż się boje dzisiejszej nocy.
reklama
I naleśniki naleśniki czy tortilla?Mięso mielone , fasola, papryka i zazwyczaj pomidory z puszki a dzisiaj z braku przecier pomidorowy ten z biedry w kartoniku i troszkę serka topionego na zagęszczenie
Adell1994
Fanka BB :)
Ja karmiłam o 19 i 20 , i noszę , tulę, lulam, położyłam go sobie na klacie i bujałam bo ciągle płacz, a jemu nic nie odpowiada . To myślę włożę do łóżeczka i UWAGA leży i się kręci i sobie coś tam mruczy ale nie ryczy. Cud !Ja karmilam od 18stej tera bujam
Adell1994
Naleśniki naleśniki zawijam , posypuję żółtym serem i zapiekam niebo w gębieI naleśniki naleśniki czy tortilla?
d_dream
...współczuję
Ja sobie tez. Także chodzę jak zombie i brak mi sił na cokolwiek..
Adell1994
Kolki czy po prostu nie śpi ?Ja sobie tez. Także chodzę jak zombie i brak mi sił na cokolwiek..
d_dream
Kolki czy po prostu nie śpi ?
Wiesz co, przedwczoraj po prostu nie spała od 12 do 5, ja razem z Nią.
A wczoraj miałam wrażenie ze ma kolki. Masowalam jej brzuszek aż w końcu zasnęła ze zmęczenia
KatarzynaCarmen
Dziewczyny, ja was przepraszam że tak pytam , ale te problemy z płaczem u noworodków nie wynikają z tego , że one się poprostu nie najadaja mlekiem z piersi? Pytam , bo nie wiem co o tym myślec? Bo moja je mm i budzi się na karmienie i zmianę pampersa, a jak już się obudzi to owszem lubi na raczkach to ja noszę bo też żeby miała ze mną więź, ale tak to jest spokojna , pytam dlatego że nie wiem czy moje dziecko jest inne, czy którejś z was dziecko przesypia 4.5h , bo moja jak narazie odpukac to tak ,
KINDERBUENOO88
Ja karmiłam o 19 i 20 , i noszę , tulę, lulam, położyłam go sobie na klacie i bujałam bo ciągle płacz, a jemu nic nie odpowiada . To myślę włożę do łóżeczka i UWAGA leży i się kręci i sobie coś tam mruczy ale nie ryczy. Cud !
Może już sam się zmęczył i teraz odpoczywa
reklama
d_dream
Dziewczyny, ja was przepraszam że tak pytam , ale te problemy z płaczem u noworodków nie wynikają z tego , że one się poprostu nie najadaja mlekiem z piersi? Pytam , bo nie wiem co o tym myślec? Bo moja je mm i budzi się na karmienie i zmianę pampersa, a jak już się obudzi to owszem lubi na raczkach to ja noszę bo też żeby miała ze mną więź, ale tak to jest spokojna , pytam dlatego że nie wiem czy moje dziecko jest inne, czy którejś z was dziecko przesypia 4.5h , bo moja jak narazie odpukac to tak ,
Moja tez potrafi tyle spać. Wstaje tylko na cycka i zmianę pampersa. Jeśli chodzi o dzień to nie ma problemów ze spaniem. Gorzej nocą.
Ja karmie piersią, mała przybiera sporo na wadze wiec myśle ze mam dobry pokarm.
Pierwsza córkę karmiłam 2tygodnie. Przy drugiej nie spodziewałam się, ze będę miała tyle pokarmu.
Wiec myśle ze wszystko jest okej [emoji846]