reklama
K
Kkk88
Gość
Kup sobie coś takiego i przykładaj dwa trzy razy dziennie oczywiście zimnyRozmawiałam z ginem przed chwilą i on powiedział że masaż jak najbardziej. Wspomniał coś o rozulźnianiu mięśni. I jak najbardziej może to stosować kobieta w ciąży w pierwszym trymestrze.
Co do basenu to u mnie odpada bo Ja nie umiem pływać.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Ewarut
Fanka BB :)
Ok [emoji3]Kup sobie coś takiego i przykładaj dwa trzy razy dziennie oczywiście zimny
K
Kkk88
Gość
Ja tam zawsze się wolę przygotować na gorsze i w razie co być mile zaskoczonaSpokojnie dziewczyny [emoji3] wszystko się okaże w praniu jak Ja to mówię. Ale na mój skromny rozum to nie powinno boleć. Dziękuję za wszystkie porady[emoji3]
D
Deleted member 178444
Gość
Mój szwagier jest fizjoterapeuta, jego kojące dłonie już nie raz robiły mi takie aucia, że miałam ochotę go kopnąć w krocze ale za to po masażu dolegliwości ustępowały że szwagra się śmieje, że tak się przyzwyczaił do maltretowania bezzebnych hokeistów, ze kobiety już dotknąć nie potrafi (jest fizjoterapeuta drużyny hokejowej)
matylkafm
Ale ja też się nie kłócę chcialam tylko uprzedzić @Ewarut żeby się nie nastawila na relaks u fizjoterapeuty jestem stała klientka i siostra jednego z nich i jedyny bezbolesny masaż uświadczyłam w salonie kosmetycznym u fizjoterapeuty nigdy nic przyjemnego mnie nie spotkało [emoji14] ale efekty są zadowalające!Dobra dziewczyny ja się nie kłócę, z wykształcenia jestem masażystą, pracowałam niestety tylko dwa lata w zawodzie niestety nie ma etatu skończyłam w spożywczym, ale zawsze przed rehabilitacją masowałam pacjentów dla lepszego efektu rehabilitacji, przeważnie każda osoba czy z rwą ramienną czy kulszową jeżeli byla w remisji miała zlecony masaz
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
JoAnnA250694
Ja miałam nastawiane kręgi szyjne nie wiem czy któraś miała Jezu to był bólMój szwagier jest fizjoterapeuta, jego kojące dłonie już nie raz robiły mi takie aucia, że miałam ochotę go kopnąć w krocze [emoji14] ale za to po masażu dolegliwości ustępowały że szwagra się śmieje, że tak się przyzwyczaił do maltretowania bezzebnych hokeistów, ze kobiety już dotknąć nie potrafi [emoji14] (jest fizjoterapeuta drużyny hokejowej)
K
Kkk88
Gość
Jeśli moi teściowie by palili w domu to ograniczyla bym kontakt do minimum.. z dzieckiem równieżPopieram! Jak nie odpowiada co ktoś robi w swoim domu - pali papierosy, śpi ze zwierzętami, chodzi w butach, utrzymuje temperaturę 28st czy cokolwiek innego to po prostu nie chodzi się w gości do tego kogoś. U siebie w domu samemu ustalamy zasady i to odwiedzający muszą ich przestrzegać, jeśli im nie odpowiada to niech nie przychodzą. To każdego indywidualna sprawa nasza bo nie palimy a ich bo palą
U
użytkownik 176
Gość
No to kochana jak najszybciej idź bo brzusio będzie rosnąć i dodatkowe obciążenieTeraz jak dzwoniłam umówić się przedstawiłam sytuacje to powiedział oczywiście masaż i powiedziałam że jestem w ciąży. Powiedział ,że to konieczne bo nie przechodzę ciąży tylko może mnie to położyć do łóżka.
reklama
JoAnnA250694
Tym bardziej jak przyjeżdżam na godzinę góra 2 wszyscy siedzą w kuchni i wszyscy palą przecież tą godzinę można wytrzymac, jeżdżę tylko raz na dwa tygodnieJeśli moi teściowie by palili w domu to ograniczyla bym kontakt do minimum.. z dzieckiem również