reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Z tyłu oczywiście. Lusterko do obserwacji i tyle. Jak koleżanka argumentowala twierdzenie, że z przodu bezpieczniej?Moja Werka, jak jej pierwszy raz po ciąży odciagnelam (a karmilam do 16 t.c.), to było fuj. A teraz, codziennie prosi, żebym jej odciągnęła i pije rano i wieczorem :)
U mnie Kacprowi smakuje a Bartkowi nie... no ale Bartek na mleko z cycka się obraził jak miał 4 msc:p

reklama
Ale pogoda idę zaraz na spacer i do kościoła ma zebranie bo my w komunie mamy Ehhhh skąd ja tyle kasy wstrząsne a jeszcze od przyszłego miesiąc planuję zeby wszystkie przepatrzec i córka do ortodonty itd itd
Miłego niedzieli, nie mam obiadu, nie mam pomysłu a zjeść coś muszą
Mnie się udało te kotlety co wczoraj miałam robić dziś ogarnąć do tego pyry i marchewka z groszkiem.

Aniu, nie argumentowała niczym właśnie. Urodzila pierwsze dziecko w lipcu i wozi z przodu bo chce miec na małą oko. Ja jej powiedzialam ze pierwsza tez wozilam z tylu bo dla mnie to bezpieczne jest wlasnie...ale wiecie potem zaczelam sie.zastanawiac ze moze ja cos zle robie...dzięki za podpowiedz o lusterku, zaraz zakupię. Póki co obie moje panny jezdzą z tyłu i wlasnie po stronie pasazera maleńka.
Sorry ale wożenie dziecka z przodu kiedy matka kieruje jest najczęstszą przyczyną wypadków takich Pań za kierownicą - możesz ją uświadomić.

Jest mylne pojęcie że miejsca obok kierowcy i za bezpośrednio są najbardziej bezpieczne w aucie? Nie wiem skąd to się wzięło

Ja slyszalam, ze najbezpieczniejsze jest miejsce za kierowca, bo w razie wypadku kierowca instynktownie podejmuje takie dzialania, zeby sam siebie chronic i uniknac zderzenia od swojej strony. Dlatego maly jezdzi na tym miejscu;)

U Nas leżaczek idzie do lamusa...
Może karuzela jak już ją kupię zda egzamin... ale te które mi odpowiadają albo niedostępne albo ceny z księżyca..

reklama
Akt desperacji ku..wa!
20181007_141005.jpg

Załączniki

• 20181007_141005.jpg
    20181007_141005.jpg
    578,6 KB · Wyświetleń: 416
Do góry